Gigi Becali a dezvăluit cine face schimbările la FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Nu mai întrebați astea!”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 13:37
4016 citiri
Gigi Becali a dezvăluit cine face schimbările la FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Nu mai întrebați astea!”
Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de jocul echipei lui în meciul cu FC Botoşani, primul după plecarea lui Edward Iordănescu.

"Golul trebuia să cadă, pentru că în prima repriză mingea a fost numai la noi, în a doua mingea a fost numai la noi. Aşa îmi place mie jocul, chiar dacă pierdeam, îmi dau cuvântul de onoare că nu eram nemulţumit. Nu a vrut mingea să intre în poartă, care e problema? Pe mine mă interesează jocul. Ca dovadă, dacă joci, golul vine până la urmă.

Dacă stai 45 de minute numai la ei, cât să se închidă? Au dau un gol aiurea, dintr-o aiureală, pe acolo. Puteau să mai dea şi încă două, dar tot îi baţi. Sau tot îi egalezi. Se poate, dacă dormea Ovidiu Popescu... El dormea acolo, se uita. Nu contează asta, contează că jocul mă interesează şi îmi place ce jucăm şi asta e bine pentru mine.

(n.r. - cine a făcut schimbările) Toni Petrea, antrenorul face schimbările. Numai întrebaţi astea, că nu are rost să întrebaţi astea, antrenorul face shimbările.

(n.r. - dacă s-a împăcat cu Budescu) Dar ce am eu cu Budescu, mă cert eu cu jucătorii? Îi cert eu pe ei, nu că mă împac cu jucătorii! Îi dai salariu şi te cerţi cu el? El face, tu îi plăteşti salariul, tu îi zici, tu îl cerţi, eşti stăpân, el slujeşte la echipă, acolo, meseria lui asta e, de fotbalist, slujeşte echipei. Eu zic şi el ascultă nemulţumirile mele. Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieten cu ei. Dar pe un prieten nu îl cerţi? Nu v-am zis că sunt prieten cu el, l-am certat ca să nu mai facă! Lui i-a intrat în reflex asta (n.r. - să lovească mingea cu exteriorul) şi nu e bine. E bine că a intrat şi a câştigat meciul. El a câştigat meciul. El cu Stoica au câştigat meciul, cu golul de 2-1", a declarat Becali, la ProX.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

La acest meci a revenit pe banca FCSB Toni Petrea, cel care l-a înlocuit pe Edward Iordănescu, plecat de la echipă după un scandal cu Gigi Becali.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #FCSB, #Edi Iordanescu, #liga 1 , #stiri FCSB