Gigi Becali a rabufnit dupa egalul de la Voluntari: Ce jucatori a criticat si ce masuri anunta

Sambata, 02 Martie 2019, ora 21:39
12780 citiri
Gigi Becali a rabufnit dupa egalul de la Voluntari: Ce jucatori a criticat si ce masuri anunta
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a pus la zid mai multi jucatori de la FCSB, dupa egalul inregistrat, sambata seara, la Voluntari, in ultima etapa din sezonul regulat al Ligii 1.

Intr-o interventie la Digi Sport, finantatorul "ros-albastrilor" spune ca si-a pierdut increderea in echipa si ca FCSB poate sa ia titlul doar daca vrea Dumnezeu.

Pentru la vara, Becali anunta noi schimbari, intentionand sa schimbe nu mai putin de 5 jucatori.

"Daca sunt multumit? Multumit ca am castigat un punct in deplasare... Ce sa facem? Nu merg la meci pentru ca nu mai am incredere in echipa! Nici cu Craiova n-am fost. Asta nu e echipa. N-am incredere in jucatori, sunt mingicari, nu de forta. Ei sunt jucatori de turca. Doar daca vrea Dumnezeu castigam titlul. Dar ce facem cu el?", a spus Gigi Becali

"Ai 1-0 in minutul 13 si nu poti sa castigi meci cu Voluntari! Aici iti dai seama de forta grupului! La vara schimb iar 5 jucatori. Asta nu e o echipa de fotbal. S-a incurcat cu ultimele trei clasate... Ce valoare poate sa aiba echipa asta? Avem fotbalisti de sala. Am facut si eu niste prostii, am dat bani pe niste jucatori...", a continuat acesta.

Alexandru Stan, Florentin Matei si Adrian Stoian sunt jucatorii care l-au dezamagit crunt pe Becali. De asemenea, Dennis Man, suspendat pentru aceasta partida dupa eliminarea suferita in meciul cu Craiova, n-a scapat nici el de criticile patronului vicecampioanei Romaniei.

"Man e vinovat ca e apuca sa dea cu capul. E suspendat ca da el cu capul. L-a bagat pe Roman, care a uitat sa joace fotbal. Are si el o varsta. A uitat si el, saracul, sa joace fotbal. Sunt vreo 3 jucatori care n-au ce cauta la Steaua. Stan, Stoian... Cu Stan ala nimic n-am castigat cu el. Stoian, la fel... Am dat bani si pe Matei si nu inteleg cum juca el asa la Astra, acum parca e un copil de mingi", a mai declarat Becali.

"Mi-a placut Hora. Si Tanase care a jucat. Morutan s-a zbatut mult, dar n-avea cu cine. La 2-2 noi stateam pe teren, ca noi credeam ca suntem in avantaj", a mai punctat latifundiarul din Pipera.

Vezi si:

  • FCSB a inregistrat doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, in partida disputata, sambata seara, la Voluntari, in ultima etapa din sezonul regulat al Ligii 1.

    Pentru gazde au marcat Armas (min.28) si Capatina (min.45+1), in timp ce pentru "ros-albastri" au punctat Tanase (min.14 - penalti) si Hora (min.48).

    FCSB va porni playoff-ul cu 25 de puncte, in timp ce Voluntari merge in playout cu 11 puncte.

    I.G.

    Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
    Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
    O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
    Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
    Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
    Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
    #Gigi Becali Voluntari FCSB, #Becali critica jucatori FCSB , #Gigi Becali