FCSB s-a speriat de reacția fanilor! Ce se întâmplă cu prețurile biletelor la meciurile din Conference League

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 20:33
3124 citiri
FCSB s-a speriat de reacția fanilor! Ce se întâmplă cu prețurile biletelor la meciurile din Conference League
FCSB joacă în Conference League

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciurile de acasă din grupa de Conference League, în care echipa lui Gigi Becali va evolua cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, dar le-a modificat ulterior, ca urmare a reacțiilor de nemulțumire ale fanilor.

Biletele pentru aceste partide pot fi achiziționate online începând de luni, 5 septembrie, de pe site-ul www.bilete-fcsb.ro.

Astfel, fanii FCSB-ului care vor dori să asiste la partidele cu Anderlecht (15 septembrie), Silkeborg (13 octombrie) sau West Ham (3 noiembrie), vor fi nevoiți să plătească cel puțin 50 de lei pentru fiecare meci în parte (față de 100 de lei, care era prețul inițial), acesta fiind cel mai mic preț, la peluze.

„Prețul unui bilet la peluze pentru fiecare dintre partidele din grupele UEFA Europa Conference League, unde FCSB le va întâlni, pe teren propriu, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF și West Ham United, va fi de 50 LEI”, a postat FCSB pe Facebook, ca reacție venită după nemulțumirile exprimate de suporteri pe rețelele de socializare.

Iată cum arată prețurile finale stabilite de FCSB:

VIP 1 - 750 lei

VIP 2 - 500 lei

VIP 3 - 300 lei

TRIBUNA 2 - Inelul 1 - 200 lei

TRIBUNA 1 și 2 - Inele 2 și 3 - 100 lei

PELUZE - 50 lei

”De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#FCSB, #Conference League, #bilete, #fani , #stiri FCSB