Cine va fi antrenorul echipei FCSB la meciul cu West Ham United. Declarații oficiale înaintea partidei cu englezii

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 14:24
1722 citiri
Cine va fi antrenorul echipei FCSB la meciul cu West Ham United. Declarații oficiale înaintea partidei cu englezii
FCSB. Foto: Facebook / FCSB

Mihai Pintilii, tehnicianul care va pregăti echipa FCSB la partida cu West Ham, din Europa Conference League la fotbal, după plecarea lui Nicolae Dică, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii trebuie doar să-i mulţumească pe fanii care vor fi prezenţi joi seara pe Arena Naţională.

"Ne aşteaptă un joc cu o echipă despre care nu mai are rost să vorbim. Contează doar plăcerea jucătorilor şi buna dispoziţie. Sper să facem un meci bun. Nu cred că trebuie să ne aşteptăm la un joc anume, băieţii îşi vor face plăcerea, cu o atitudine bună. E un meci important, cu echipă bună. Noi trebuie doar să mulţumim suporterii care vin la stadion. Nu au presiune, nu au nimic. Este un ultim meci, cu o echipă foarte bună şi îşi pot etala şi ei valoarea în faţa unor jucător mai valoroşi, teoretic, pe hârtie", a declarat Pintilii.

El a comentat şi plecarea lui Nicolae Dică, antrenorul principal care a renunţat la post după înfrângerea din campionat cu 1-2 în faţa celor de la Universitatea Cluj, precizând totodată că nu e pregătit să preia conducerea băncii tehnice.

"Asta a fost situaţia, e decizia lui, i-o respectăm, îi mulţumim. Am avut ce să învăţ de la el. Eu sunt aici, sper să se găsească cea mai bună soluţie pentru următoarea perioadă şi mergem înainte. Eu încă nu sunt pregătit pentru asta. Eu sunt aici interimar pentru meciul acesta, sau nu ştiu, vom vedea.

Eu sunt aici doar să ajut, sper să avem un meci bun şi să iasă bine, suporterii să aibă parte de un meci de calitate. Vom vedea, cine va veni va fi bine primit. Indiferent că este Liviu Ciobotariu sau altcineva.

Nu cred că a venit cineva aici şi nu a fost ajutat sau respectat. Nu e plăcut să schimbi atâţia antrenori, dar nu este decizia noastră, este decizia conducerii, nu e o situaţie plăcută. Oricine ar fi, clubul ăsta tot trebuie să meargă înainte. E clar că ne afectează, se vede şi în jocul lor, dar asta e decizia conducerii", a adăugat Pintilii.

FCSB va întâlni echipa engleză West Ham, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, într-un meci din cadrul ultimei etape a Grupei B a Europa Conference League. FCSB ocupă ultimul loc în grupă, cu două puncte, şi nu mai are şanse să urce în clasament.

FCSB a irosit o nouă șansă de a deveni campioană. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi, cu Florinel Coman accidentat
FCSB a irosit o nouă șansă de a deveni campioană. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi, cu Florinel Coman accidentat
Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Meciul de la Sf. Gheorghe a...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#FCSB, #Conference League, #West Ham United, #pintilii, #Gigi Becali antrenor FCSB , #FCSB