Cu cine va juca FCSB în această vară

Vineri, 10 Iunie 2022, ora 18:35
2446 citiri
Cu cine va juca FCSB în această vară
FCSB. Foto: Facebook / FCSB

FCSB a programat reunirea echipei în vederea pregătii pentru noul sezon pentru data de 14 iunie.

Jucătorii se vor prezenta marţi dimineaţă la Institutul National de Medicina Sportiva, unde vor efectua vizita medicală, urmând ca, în cursul serii, să efectueze primul antrenament după vacanţă. Fotbaliştii convocaţi la meciurile echipei naţionale se vor alătura colegilor acestora în data de 24 iunie, după ce vor fi efectuat, în prealabil, vizita medicală.

Pregătirea de vară se va desfăşura exclusiv în Baza Sportivă FCSB. De asemenea, clubul a perfectat patru partide amicale înainte de startul sezonului.

Primul joc va avea loc pe 29 iunie, începând cu ora 18:00, împotriva uneia dintre reprezentantele Republicii Moldova în UEFA Europa Conference League, FC Sfântul Gheorghe, în Baza Sportivă FCSB.

Al doilea meci va avea loc la Chişinău, pe 2 iulie (ora va fi anunţată ulterior), împotriva celor de la Zimbru Chisinau, una dintre echipele de tradiţie din Republica Moldova.

Pe 6 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc al treilea meci amical al verii, împotriva celor de la CS Mioveni, în Baza Sportivă FCSB.

Ultima partidă amicală dinaintea începerii sezonului 2022-2023 va avea loc la Galaţi, pe 9 iulie, împotriva celor de la SC Otelul Galati, echipă promovată recent în liga secundă.

Spania - Brazilia, festival de goluri în cel mai tare amical al zilei. Alte rezultate
Spania - Brazilia, festival de goluri în cel mai tare amical al zilei. Alte rezultate
Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate marţi seara, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa naţională a Braziliei, într-un meci amical disputat la Madrid. Pe stadionul Santiago...
Concluzia lui Edi Iordănescu, după ce Columbia a avut 3-0 cu România: ”Te scutură un pic emoțional”
Concluzia lui Edi Iordănescu, după ce Columbia a avut 3-0 cu România: ”Te scutură un pic emoțional”
Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, că amicalul pierdut cu Columbia, scor 2-3, a fost un test util, el apreciind că reprezentativa sud-americană este o forţă...
#FCSB, #amical, #FCSB meciuri amicale , #FCSB