FCSB, acuzată că are arbitrii de partea ei: "Totul pentru ei"

Luni, 03 Octombrie 2022, ora 08:02
2201 citiri
FCSB, acuzată că are arbitrii de partea ei: "Totul pentru ei"
Compagno marchează

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii.

Fotbalistul echipei FC Argeş, Andreas Calcan, a criticat arbitrajul de la meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, considerând că aa fost părtinitor.

"Din nefericire, pierdem meciul pe final. Despre arbitraj n-aş vrea să vorbesc, să intru în polemici. Domnul Mirel Rădoi cred că avea dreptate când a spus un 'arbitraj şmecheresc'. Şi la faza penaltIului şi la multe alte faze. Câteva faulturi, auturi, cornere, totul pentru ei. Aşa s-a simţit şi aşa s-a văzut, în fine, nu vreau să discut foarte mult. Şi noi cred că am avut un penalti clar la Garita în prima repriză, nici măcar nu s-a dus să verifice faza. La noi s-a spus în cască, trebuia să verifice dacă i s-a spus, nu? Creţu a pasat, a vrut să intre la un-doi. Am pus mâna pe el, dar eu cred c-a fost înainte de a intra în careu. Doar m-am uitat la el, a dat pasă şi a vrut să plece. Eu nu cred c-a fost. Mi se pare foarte uşor acordat", a declarat Calcan, potrivit digisport.ro.

FCSB a marcat prin Compagno ’11, ’64 (penalti) şi Cordea ’87. Pentru FC Argeş au înscris Calcan ‘5 şi Garita ’79.

Partida a fost arbitrată de George Găman.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#FCSB, #fc arges, #nicolae dica, #Gigi Becali , #FCSB