Fanii celor de la FCSB fac un gest de aur pentru a salva marea rivala Dinamo

Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 08:04
10730 citiri
Fanii celor de la FCSB fac un gest de aur pentru a salva marea rivala Dinamo
Foto: Alexandra Pandrea/Mediafax/Hepta

Fanii celor de la FCSB vor sa faca un gest minunat pentru marea lor rivala din Liga 1 Dinamo, rivala care se afla acum la ceas de mare restriste, din punct de vedere financiar, fiind aproape sa nu isi poata lua licenta pentru noul sezon din cauza lipsei banilor.

Liderul galeriei Peluza Nord, Gheorghe Mustata, a facut un apel catre fanii FCSB sa contribuie financiar pentru salvarea clubului Dinamo. Fanii dinamovisti au inceput sa stranga donatii pentru club prin intermediul programului DDB, Doar Dinamo Bucuresti. George Tucudean a donat sambata suma de 1948 de euro, iar saptamana trecuta a donat si fostul stelist Nicusor Stanciu.

"Eu nu sunt de acord cu ceea ce se intampla la Dinamo. Din contra, noi vrem sa ajutam. Nu conteaza 2 euro, salvam fotbalul romanesc. Sunt oameni care vor sa doneze bani, nu poti sa lasi fotbalul sa moara. Bravo lui Stanciu, pentru ca a dat exemplu tuturor.

Noi ne rugam la Dumnezeu sa intre si Rapid in prima liga si sa facem spectacolul care se facea odata. Oamenii s-au straduit sa stranga bani ca sa-si salveze echipa si bravo lor. Sa le fie rusine celorlalti ca nu le sunt aproape dinamovistilor care vor sa salveze echipa", a fost frumoasa reactie a lui Mustata intr-o interventie telefonica la Radio Sport 1.

Dinamo Bucuresti va fi vanduta de actualul patron Ionut Negoita insa pana in acest moment lucrurile nu sunt foarte clare. Oamenii care se afla in spatele programului DDB au anuntat ca vor ei clubul, insa intre timp Negoita a spus ca se afla in negocieri si cu un concern din Spania pentru a ceda actiunile clubului in alb si rosu.

Fanii lui Dinamo au lansat o actiune de strangere de fonduri pentru ca Dinamo sa nu moara, avand in vedere ca patronul Ionut Negoita a anuntat clar ca doreste sa renunte la acest proiect si ca nu va mai finanta clubul in alb si rosu.

Nicusor Stanciu face un gest impresionant pentru a salva Dinamo Bucuresti

D.A.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#fanii FCSB fac un gest de, #fani FCSB doneaza bani pentru a , #stiri FCSB
Comentarii
Poza WCSB
WCSB
rank 1
Poza VoxPopuli
VoxPopuli
rank 1
Fanii fcsb!! Bancul zilei. Sunt aia din fosta Ghena sau colegii lui