”Banii sau echipa națională?” Răspunsul sincer al lui Florin Tănase. Ce spune căpitanul FCSB despre lupta pentru titlu cu CFR Cluj

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 09:37
2651 citiri
”Banii sau echipa națională?” Răspunsul sincer al lui Florin Tănase. Ce spune căpitanul FCSB despre lupta pentru titlu cu CFR Cluj
Florin Tănase

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, nu a ezitat să răspundă la întrebarea ce ar alege, banii, în urma unui transfer în Zona Golfului, sau echipa naţională, printr-un transfer la o formaţie europeană.

"Din păcate nu am reuşit să continuăm seria victoriilor, este până la urmă un punct câştigat în deplasare, contra unei echipe bune, cu experienţă, care joacă un fotbal frumos, cu un public numeros. Este bine că nu am pierdut până la urmă. Dacă reuşeam eu să marchez la acea lovitură de cap din prima repriză, altfel ar fi decurs meciul. E fotbal, poţi să te încurci cu oricine, poţi să baţi pe oricine, asta este! Au avut ocazii mari. Dacă te uiţi la numărul ocaziilor e bun şi un punct.

(n.r. - că FCSB iernează la -10 faţă de CFR Cluj) Suntem în Alaska! La minus 10? Asta este, trebuie să ne pregătim bine, avem după pauză primul meci cu ei, putem să micşorăm distanţa.

(n.r. - despre faptul că doi jucători ai FCSB au primit galbene şi nu vor juca împotriva CFR) Am pierdut doi oameni foarte importanţi, din cauza arbitrului. Parcă ştia cine are galben, mai avea să-mi dea mie!

(n.r. - despre ofertele din Ungaria şi Emiratele Arabe Unite) Nu ştiu, rămâne de văzut, să vină oferta scrisă şi apoi vom comunica. Clauza este fixă, nu are cine să o schimbe, e trei milioane. Să vedem dacă va veni oferta scrisă, sunt discuţii.

(n.r. - bani mai mulţi sau şansa de a mai prinde naţionala) Tu ce ai alege? Sunt sincer, bani mai mulţi. Acolo (n.r. - în Zona Golfului) nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem cel mai slab campionat, dar dacă pleacă unul în Arabia, aoleu, s-a dus unde s-a dus! Nu mai sunt campionate aşa de slabe", a declarat Tănase, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, ultima din 2021. Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

Luni se dispută ultimele două partide din 2021, FC U Craiova - CS Mioveni (17.30) şi Dinamo - Farul (20.30).

Clasament: 1 - CFR Cluj - 57 de puncte, FCSB - 47, FC Voluntari - 37, FC Botoşani - 34, CS Universitatea Craiova - 32, FC Rapid - 32.

Sepsi ocupă locul 10, cu 26 de puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#florin tanase, #bani, #nationala, #FCSB , #stiri FCSB