Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antrenorul lui Silkeborg, după ce a dat de pământ cu FCSB: ”A fost un meci strâns”

Vineri, 14 Octombrie 2022, ora 08:46
1920 citiri
Antrenorul lui Silkeborg, după ce a dat de pământ cu FCSB: ”A fost un meci strâns”
Silkeborg a umilit-o pe FCSB

Antrenorul echipei daneze de fotbal Silkeborg IF, Kent Nielsen, a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă, că în ciuda scorului final din meciul cu FCSB diferenţa de pe teren dintre cele două formaţii nu a fost de 5 goluri.

El a subliniat că meciul a fost unul strâns şi că echipa sa a avut şi noroc în anumite momente.

"Consider că a fost un meci strâns şi nu cred că pe teren diferenţa dintre cele două echipe a fost în seara asta de 5 goluri. Dar uneori se întâmplă şi aşa. Nu a fost uşor pentru noi, am avut dificultăţi pe finalul primei părţi. Am fost şi puţin norocoşi. Noi am fost foarte eficienţi, în special în prima repriză, în timp ce FCSB a făcut anumite greşeli. Dar repet, pe finalul primei reprize am avut noroc, portarul a fost într-o formă foarte bună şi ne-a salvat. Victoria noastră este însă meritată, noi am fost foarte eficienţi şi suntem bucuroşi că am câştigat", a precizat tehnicianul.

Nielsen susţine că va fi o mare surpriză dacă Silkeborg IF va reuşi să se califice în faza următoare a Conference League.

"Suntem mulţumiţi că prin aceste victorii ne-am pus într-o poziţie care ne dă o şansă de a ne califica mai departe în competiţie. Depindem doar de noi, dar suntem conştienţi că va fi o mare surpriză dacă noi vom reuşi să ne calificăm. Însă noi vom da totul pentru asta", a mai spus Kent Nielsen.

FCSB a fost umilită de echipa daneză Silkeborg IF şi la Bucureşti, cu scorul de 5-0 (2-0), joi seara, pe Arena Naţională, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

În Danemarca, FCSB a pierdut cu acelaşi scor, 5-0 pentru Silkeborg.

După 4 meciuri în Grupa B a Conference League, FCSB ocupă ultimul loc în clasament, cu 1 punct, 13 goluri primite şi 1 marcat.

FCSB va juca pe 27 octombrie la Bruxelles cu Anderlecht, iar pe 3 noiembrie cu West Ham United, la Bucureşti.

FCSB a irosit o nouă șansă de a deveni campioană. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi, cu Florinel Coman accidentat
FCSB a irosit o nouă șansă de a deveni campioană. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi, cu Florinel Coman accidentat
Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Meciul de la Sf. Gheorghe a...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#FCSB, #silkeborg, #antrenor, #Conference League , #stiri FCSB