Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
FCSB > Gigi Becali
A   A   A

Alexandru Tudor a semnat cu FCSB: Anuntul facut miercuri de Gigi Becali

Alexandru Tudor a semnat cu FCSB: Anuntul facut miercuri de Gigi Becali
Foto: Hepta.ro
Gigi Becali a anuntat, miercuri, ca fostul arbitru Alexandru Tudor a semnat cu FCSB.

Cel poreclit Brad Pitt a fost adus la FCSB pentru ca "este un om religios", dar si pentru ca "este un om foarte destept", dupa cum a anuntat finantatorul lui FCSB.

Acesta va lucra la academia din Berceni a "ros-albastrilor", avand functia de director sportiv.

"Va fi ochii mei la echipa! El va superviza tot ce se intampla la Academie! Va fi director sportiv. Abia dupa ce l-am angajat am aflat cate stie inclusiv despre administrarea fotbalului. Stie lucruri ca Guardiola, despre cat trebuie sa fie iarba, despre cat de uda, despre circulatia balonului. Este un om foarte destept, Dumnezeu i-a dat intelepciune. In primul rand a contat si ca este om al lui Dumnezeu. Cu el ma intalnesc mereu la biserica. Programul lui incepe dupa 10:30, ca dimineata el merge la biserica. Intai la Dumnezeu, apoi la astea lumesti", a anuntat Becali, potrivit Sport.ro.
"O sa facem si o mica bisericuta aici, in cantonament. M-am consultat si cu el. Unde este rugaciune, acolo Dumnezeu ajuta. Eu fac si acasa la mine un mic Paraclis. Si la Palat fac, am depus actele. Aici se va face Liturghie in fiecare zi. Eu nu-i oblig pe jucatori, fiecare face ce vrea. Eu vreau doar ca Sfanta Liturghie sa se faca aici, ca Dumnezeu le rezolva pe toate", a adaugat acesta.

Alexandru Tudor (47 de ani) a pus capat carierei de arbitru la sfarsitul anului trecut.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 12:10

 Articol citit de 10072 ori

Citeste si: