Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
FC Liverpool > stiri FC Liverpool
A   A   A

Moment impresionant intr-un spital din Anglia. Medicii si asistentii au cantat impreuna imnul lui Liverpool, in lupta cu pandemia de coronavirus (Video)

Moment impresionant intr-un spital din Anglia. Medicii si asistentii au cantat impreuna imnul lui Liverpool, in lupta cu pandemia de coronavirus (Video)
Foto: Twitter / Liverpool FC
Un moment cu adevarat emotionant a avut loc intr-un spital din Anglia in care medicii se lupta cu noul coronavirus. Intr-o foarte scurta pauza, medicii si asistentii au cantat imnul celor de la Liverpool, "You'll never walk alone".

O parte dintre medici se aflau in partea de ingrijire de la terapie intensiva, iar ceilalti, medici, asistenti si personal medical auxiliar, se aflau de cealalta parte a usii, ambele tabere cantand cu insufletire marele imn al lui Liverpool, asa cum puteti urmari in imagini VIDEO mai jos:

Emotional watching this. So much respect for NHS staff at the best of times, but at the moment, putting their lives on the line to protect us from this virus, wow! Total heroes. #YNWA #NHSHeroes pic.twitter.com/VJlA4WrsXO- Mary K Foy (@marykfoy) March 26, 2020
Filmuletul a ajuns si la Jurgen Klopp, antrneorul lui Liverpool, care a avut o reactie emotionanta: "Este extraordinar. Am primit un video, cred ca ieri, cu oamenii din spital, pe de o parte erau cei de la terapie intensiva, iar de celalata parte restul medicilor. Au cantat "You'll never walk alone". Imediat cum am auzit, mi-au dat lacrimile. Este incredibil. Asta spune totul. Acesti oameni, nu numai ca lucreaza si-i ajuta pe altii, dar au demonstrat ca au si un spirit bun. Ei sunt obisnuiti sa ajute alti oameni. Ei se pun in pericol ajutand oamenii bolnavi. Sunt obisnuiti sa ajute alti oameni.

In viitor, peste 10, 20, 30 de ani, cand ne vom uita in trecut, vom observa faptul ca lumea a demonstrat o solidaritate extraordinara, iar acest lucru este extraordinar", puncta marele antrenor german, detinator cu LFC al UEFA Champions League, intr-o postare VIDEO facuta pe contul oficial de Twitter al lui Liverpool.
Liverpool se afla la doua victorii distanta de primul titlu dupa o pauza de 30 de ani, cu 9 etape inainte de finalul sezonului. Un sezon care ar putea fi reluat abia in luna iulie, asa cum tot Ziare.com v-a informat deja, tot duminica:

Premier League se poate relua abia in iulie, dar in conditii speciale. Ce scrie presa din Albion dupa ultima sedinta oficiala

D.A.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 29 Martie 2020, ora 13:07

 Articol citit de 4919 ori

Citeste si: