Copilă de 12 ani, găsită moartă într-o valiză, în subsolul unui bloc. Cine este principalul suspect

Luni, 17 Octombrie 2022, ora 16:42 8786 citiri
Lola Daviet și femeia suspectă că a omorât-o FOTO Twitter

Trupul unei fete de 12 ani a fost găsit într-o valiză, în subsolul unui bloc din Paris, iar autoritățile franceze au anunțat care este principalul suspect în cazul crimei macabre.

Mai exact, Lola Daviet a fost dată dispărută de tatăl ei vineri, 14 octombrie, el fiind și administratorul clădirii în care copila a fost ucisă și găsită cu gâtul spintecat la scurt timp după. Principalul suspect în acest caz este o tânără de origine algeriană, fără adăpost, de doar 24 de ani. Aceasta îşi duce traiul pe străzi şi se crede că suferă de afecţiuni psihice, potrivit Observator.

Corpul neînsuflețit a fost descoperit într-o valiză, la subsolul blocului în care locuia alături de familia sa. Patru persoane au fost arestate în dimineața zilei de sâmbătă, 15 octombrie.

Potrivit Corriere della Sera, principalul suspect în acest caz este Dahbia B., o tânără de origine algeriană, în vârstă de 24 de ani, în prezent persoană fără adăpost cu posibile afecţiuni psihice. Aceasta a fost arestată, sâmbătă dimineaţă, alături de sora ei, Friha B., Amine K. şi Rachid N., cu vârste cuprinse între 26 şi 43 de ani.

Fata avea mâinile şi picioarele legate, gura acoperită cu bandă adezivă şi răni adânci la nivelul gâtului.

Pe camerele de supraveghere se vede cum fata intră în holul clădirii, vineri după-amiază, însă nu a mai ajuns niciodată în apartamentul familiei. O altă cameră de supraveghere a surprins și o femeie - identificată ulterior drept Dahbia B. - care târa cu greu o valiză în fața clădirii, seara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News