Ungurii se înclină în fața românilor! Lecție de civilizație oferită la Gyor

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 10:49 10189 citiri
Fanii Rapidului au lăsat lună în sectorul lor FOTO facebook

Presa din Ungaria a semnalat ieri un fapt mai puțin întâlnit la competițiile sportive, mai ales la cele în care sunt implicate echipe din România.

Fanii Rapidului care au însoțit însă echipa în deplasarea de la Gyor, unde handbalistele au pierdut la mare luptă în weekend, au oferit o lecție de civilizație.

După terminarea meciului, cele câteva sute de fani au făcut curat în sectorul în care au stat lăsând-l așa cum l-au găsit.

„Jos pălăria în fața românilor de la Rapid București. Nu doar că au cântat și au fluturat cu entuziasm steagurile, dar au lăsat și o curățenie perfectă după meci.

Din 2014, odată cu inaugurarea arenei, am asistat la multe meciuri ale naționalei, ale echipelor de club, multe în Liga Campionilor. Cei 300 de suporteri fanatici de la București au fost cei mai gălăgioși!

Simpatia față de ei a crescut și mai mult când i-am văzut cum adună resturile. Pare că exemplul dat de japonezi la Campionatul Mondial este molipsitor”, au scris jurnaliștii de la Gyor, prezentând și câteva fotografii pentru a certifica cele scrise.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News