Interlopul-agresor, reținut de poliție pe Aeroportul Otopeni. La audieri, a spus despre femeia pe care a lovit-o sălbatic că "îi place să fie bătută"

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 11:56 6832 citiri
Interlopul Cami Niță este influencer FOTO: Captură TikTok

Fane Văncică, pe numele său real Cami Niță, interlopul influencer care și-a bătut crunt amanta și a postat apoi imagini cu agresiunea pe TikTok, a fost capturat, în seara zilei de joi, 1 septembrie, de polițiștii de frontieră pe Aeroportul Henri Coandă din București.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Secției 16 București și audiat. Anchetatorii i-au reamintit că nu are dreptul să se apropie de femeia pe care a bătut-o și umilit-o public, un ordin de protecție pe numele său fiind emis în data de 30 august.

Conform unor surse Ziare.com, Fane Văncică venea din Italia. El este cercetat pentru loviri sau alte violențe.

Văncică ar fi spus în timpul audierilor că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Anterior, Cami Niță, povestea pe contul său de TikTok pentru faptul că de fapt se certaseră pentru că era gelos.

”Am chemat-o la mine acum patru luni de zile și am avut impresia că se uită pe un prieten de-al meu. M-am luat de ea. Am ajuns acasă și ne-am certat. Eram beat, nu-mi luasem nici pastilele”, a spus Fane Văncică.

De altfel, imaginile cu femeia bătută sunt greu de privit. Bărbatul o lovea cu picioarele ca și cum ar fi șutat într-un obiect fără viață, nu într-o ființă umană. Videoclipul a ajuns viral pe internet, dar i-a adus interlopului un dosar penal.

Mai mult, acesta se plânge că i-a fost anulat contul de TikTok.

Văncică, prins pe Aeroport când se întorcea din Italia

”În seara de 1 septembrie, în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului.

Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție provizoriu, emis în data de 30 august pe numele acestuia.

Vineri, 2 septembrie, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție (pentru o perioadă de 6 luni).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News