Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Facebook > stiri Facebook
A   A   A

Inca doua companii mari anunta ca se alatura boicotului impotriva Facebook

Inca doua companii mari anunta ca se alatura boicotului impotriva Facebook
FOTO Pixabay
Producatorul auto american Ford Motor si grupul german de bunuri de consul Henkel au anuntat luni ca se alatura boicotului impotriva publicitatii pe Facebook, organizat de mai multe asociatii pentru a presa platforma de socializare sa combata mai eficient continutul care raspandeste ura si dezinformarea, relateaza Reuters.

Ford a anuntat ca va opri promovarea pe toate platformele de socializare din Statele Unite, pentru urmatoarele 30 de zile.

Al doilea mare producator auto din Statele Unite a aratat ca isi va reevalua prezenta pe toate platformele de socializare si ca ura, violenta si nedreptatea rasiala trebuie sa fie "eradicate."

Un purtator de cuvant al Henkel a declarat luni ca grupul se alatura boicotului impotriva Facebook.
Henkel, care fabrica sapunul Dial, detergentul Persil si samponul Schwarzkopf, "nu se va mai promova pe serviciile Facebook in luna iulie, cu toate brandurile sale", a spus purtatorul de cuvant.

Ford si Henkel s-au alaturat unei liste lungi de companii care si-au oprit promovarea pe Facebook pentru a sustine campania impotriva urii si dezinformarii pe platformele companiei.
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 07:05

 Articol citit de 1814 ori

Citeste si: