Adelin Petrisor: Mi se pare o rusine imensa ca o televiziune cu 2.200 de angajati nu poate gasi inlocuitori pentru doi reporteri bolnavi de COVID

Vineri, 09 Octombrie 2020, ora 22:35 15029 citiri
FOTO: Facebook/Adelin Petrisor

Adelin Petrisor a criticat intr-o postare pe pagina sa de Facebook masurile pe care televiziunea nationala le-a luat privind cazurile de COVID din redactie.

"Dupa vreo 7 luni de program de teren in pandemie, 2 reporteri ai Stirilor TVR au #COVID19. Din cate stiu, oamenii iau tratament, dar sunt acasa, nu la spital. Inca de la inceput, noi lucram impartiti in doua ture, doar cate 4 reporteri de teren pe fiecare tura. Acum, in loc sa-i inlocuiasca pe cei 2 pe o perioada de 2-3 saptamani cu oameni din redactie sau din alte departamente ale TVR, sefii au preferat sa ne amestece pe noi cei ramasi si sa ne puna intr-un program haotic. Gata, s-a dus ideea ca turele nu se pot intalni la munca.

Am vorbit cu producatorul general, cu sefa Stirilor si cu Presedintele TVR. Le-am explicat ca suntem obositi, stresati si ca programul de pana acum ar fi fost cel mai bun pentru aceasta perioada complicata. Toti au zis ca ne inteleg, ca nu au alte solutii si fiecare a aratat cu degetul spre altcineva. Le-am spus si eu ca mi se pare o rusine imensa ca o televiziune cu 2200 de angajati nu poate gasi inlocuitori pe termen scurt pentru 2 reporteri bolnavi. Poate nu ar trebui sa ma mir chiar asa de tare. Daca stau sa ma gandesc bine, la Stiri numarul producatorilor, editorilor si prezentatorilor cred ca e cel putin dublu fata de cel al reporterilor. TVR, armata cu 1000 de generali si o singura ordonanta", a scris Adelin Petrisor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News