Celebrul fizician Brian Cox a făcut un anunț surpriză: Locul unde ar putea exista extratereștrii VIDEO

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 00:50 8949 citiri
Brian Cox crede că există și alte civilizații inteligente în univers FOTO: Ticketmaster

Universul este atât de vast, încât apariția unor ființe inteligente pe alte planete nu ar fi ceva cu totul ieșit din comun, dacă omenirea le-ar descoperi. Acum, faimosul fizician Brian Cox a spus că ”extratereștrii ar putea exista, dar nu în galaxia noastră”.

Cunoscutul realizator de televiziune și-a împărtășit opinia despre existența extratereștrilor și a avertizat că cea mai mare amenințare pentru viitorul umanității este ”lipsa de perspectivă”, potrivit Daily Star.

El a spus că ET ar putea fi undeva acolo, în univers. Dar Cox consideră că civilizațiile similare cu a noastră ar fi ”extrem de rare”, ”doar una într-o galaxie”, în medie. Fizicianul a făcut aceste comentarii după remarcile congresmenului american Andre Carson, conform cărora OZN-urile sunt ”o potențială amenințare la adresa securității naționale”.

Politicianul din Statele Unite a avertizat că acestea sunt ”adevărate” și ”trebuie investigate”.

Ușă extraterestră descoperită pe Marte printre stânci: NASA a anunțat totul despre intrarea misterioasă VIDEO

În schimb, profesorul Brain Cox a recunoscut că a fost ”unul dintre marile mistere”, dacă formele de viață extraterestre inteligente și-au găsit drumul spre Pământ. ”Dacă m-ai forța să ghicesc, aș spune că pot fi microbi peste tot, de aceea noi căutăm viață pe Marte, spre exemplu”.

”Dar în ceea ce privește inteligența, un lucru la care ne gândim, este originea vieții de pe Pământ, se pare că avem dovezi importante că viața a fost prezentă acum 3,8 miliarde de ani, iar prima civilizație a apărut pe Pământ”, a spus fizicianul.

Cel mai important mesaj extraterestru din istorie descifrat: Acum știm de unde ar proveni VIDEO

”Aceasta este o treime din vârsta universului și este o perioadă lungă de timp, așa că poate indica faptul că microbii pot fi obișnuiți (pe alte luni), dar lucruri ca noi pot fi extrem de rare”. Brian Cox a spus că el crede că cel mai mare risc pentru viitorul omenirii este ”lipsa de perspectivă”. ”Nu cred că mulți dintre noi considerăm că este posibil să fim singura civilizație, să spunem, singura insulă dintr-o galaxie care are 400 de milioane de sori”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News