Anunț suprinzător al Agenției Naționale de Securitate din SUA: Extratereștrii ar putea contacta omenirea

Vineri, 25 Februarie 2022, ora 01:34
20580 citiri
Anunț suprinzător al Agenției Naționale de Securitate din SUA: Extratereștrii ar putea contacta omenirea
În viitor este posibil să existe un prim contact cu extratereștrii FOTO: The Daily Beast

O veste cu totul neașteptată a venit dintr-un document declasificat al Agenției Naționale de Securitate (NSA) din Statele Unite, care a fost publicat recent. Instituția americană susține că extratereștrii ar putea contacta omenirea prin semnale de înaltă frecvență.

Raportul oficial al NSA intitulat ”Comunicare cu inteligența extraterestră” a explicat diferitele metode, pe care extratereștrii le-ar putea folosi pentru a lua legătura cu oamenii, potrivit NSA.

Conform Agenție americane NSA, un mijloc prin care extratereștrii ar putea comunica cu ființele umane de pe Pământ este printr-un semnal cu o frecvență de 1420.405752 megacicluri pe secundă și o lungime de undă de 21 centimetri.

În raport se precizează că hidrogenul atomic ”penetrează spațiul în nori mari” și are această frecvență de radiație, care poate trece prin atmosfera planetei noastre. Această formă de comunicare ar fi probabil înțeleasă de civilizațiile avansate, care sunt familiarizate cu frecvențele radio.

Descoperire neobișnuită sub Japonia: Structură gigantică ascunsă în adâncuri VIDEO

Documentul NSA vorbește despre faptul că oamenii ”nu sunt singuri în univers”. Agenția americană de securitate a observat că în urmă cu câțiva ani, această noțiune părea exagerată, dar astăzi, existența ”inteligenței extraterestre este considerată de la sine înțeleasă de către cei mai mulți oameni de știință”.

NSA a citat opinia Academiei Naționale de Științe din Statele Unite, care afirmă că ”comunicarea cu alte civilizații nu mai este ceva de dincolo de visele noastre”. Este ”un eveniment natural din istoria omenirii care poate avea loc în timpul vieții multora dintre noi”.

Omenirea poate scăpa de Apocalipsa venită din spațiu: Cine dispune de tehnologia care salvează Pământul? VIDEO

Cu toate astea raportul a afirmat că, totuși, dacă ”civilizațiile superioare sunt abundente, cea mai apropiată ar fi probabil la cel puțin 100 de ani-lumină distanță de Pământ. Prin urmare, ar putea dura 200 de ani pentru a primi un răspuns, o chestiune de șapte generații”.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#extraterestrii, #extraterestri Pamant, #civilizatii inteligente, #civilizatii extraterestre, #civilizatii avansate , #fenomen
Comentarii
S
SidneyCratier
rank 1
snowdiniiețky dăduse de ei...dar a crezut că erau parrussnacci...