Un matematician avertizează lumea: Există patru civilizații extraterestre ostile care pândesc Pământul VIDEO

Vineri, 03 Iunie 2022, ora 02:23
25028 citiri
Un matematician avertizează lumea: Există patru civilizații extraterestre ostile care pândesc Pământul VIDEO
Un matematician susține că ar putea exista 4 civilizații extraterestre în Calea Lactee FOTO: Daily Mail

Un matematician spaniol de la Universitatea din Vigo, care a publicat o lucrare de cercetare în revista Arxiv a oferit o estimare a existenței civilizațiilor extraterestre rău intenționate, care ar putea pândi în Calea Lactee.

Alberto Caballero crede că pot fi probabil patru civilizații extraterestre ostile în galaxie, sugerând că există astfel de grupuri diabolice care ar putea viza Pământul, potrivit Daily Mail.

Oamenii de știință intenționează să-l ignore pe Stephen Hawking și să transmită un mesaj radio care conține locația Pământului în adâncul spațiului, în speranța că într-o zi el poate fi primit și înțeles de o civilizație extraterestră.

Fizicianul britanic de renume mondial a avertizat întotdeauna împotriva acestui lucru, semnalând că el ar putea atrage viața extraterestră ostilă, ce ar distruge rasa umană.

O forță misterioasă descoperită în spațiu: O entitate necunoscută acționează împotriva lumii noastre VIDEO

Acum, un cercetător spaniol, Alberto Caballero, doctorand al Universității din Vigo, a oferit o estimare aproximativă privind numărul ”civilizațiilor extraterestre rău intenționate”, care ar putea pândi în Calea Lactee, sugerând că există patru astfel de grupuri de extratereștrii diabolici, care ar viza Pământul.

El a spus că am putea trimite 18.000 de mesaje interstelare către diferite exoplanete din galaxia noastră Calea Lactee și că probabilitatea ca acest lucru să ducă la propria noastră distrugere ar fi în continuare aproximativ același ca Pământul să fie lovit de un ”asteroid global catastrofal”.

El a adăugat că, pe măsură ce societatea de pe Pământ a devenit mai avansată, au existat mai puține invazii, sugerând că civilizațiile extraterestre capabile să distrugă planeta noastră ar fi mai puțin interesate să facă acest lucru, pe măsură ce progresează tehnologic.

Dezvăluire de senzație a Armatei SUA, imagini în premieră: Trei OZN-uri filmate de un elicopter militar VIDEO

”Am conceput lucrarea pe baza vieții așa cum o știm noi. Nu cunoaștem mintea extratereștrilor. O civilizație extraterestră poate avea un creier cu o compoziție chimică diferită și ar putea să nu aibă empatia noastră sau ar putea avea mai multe comportamente pshihopatologice”, a spus matematicianul.

Caballero a adăugat: ”Cred că, din păcate, este încă un subiect secret, nimeni nu pare să fie dispus să vorbească despre el”. ”Faptul că probabilitatea estimată a unei invazii extraterestre este cu două ordine de mărime mai mică decât a unei coliziuni a unui asteorid ucigaș, asta ar trebui să deschidă ușa spre următorul pas, care are o dezbatere internațională privind trimiterea unui mesaj radio intersetlar în spațiu”.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#extraterestri, #extraterestrii, #extraterestri Pamant, #extraterestri OZN, #extraterestri planete, #extraterestri sistem solar , #fenomen