Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Uitați de statul la cozi, obțineți un extras din cartea funciară online, de la extrascfonline.ro

Advertorial
Marti, 08 Februarie 2022, ora 18:20
6977 citiri
Uitați de statul la cozi, obțineți un extras din cartea funciară online, de la extrascfonline.ro
FOTO: extrascfonline.ro

Cei care vor să modifice niște acte sau care vor să declare la stat anumite lucruri au deseori nevoie de fel și fel de documente. Acestea pot fi obținute de la anumite ghișee. Ce înseamnă acest lucru? Stat la cozi interminabile de la un ghișeu la altul, dintr-o clădire în alta, pentru a obține toate cele necesare.

Deci, ore pierdute pe drumuri, nervi întinși la maximum și câte și mai câte inconveniente. Când vine vorba despre extrasele din cartea funciară, cei care vor să le obțină mult mai repede și mai simplu pot trimite o cerere în acest sens pe site-ul extrascfonline.ro. Puteți simplifica foarte mult acest proces de a obține un extras de carte funciară dacă optați pentru varianta online.

Ce informații conține un extras din cartea funciara

Cartea funciara este compusă din mai multe documente, fiind chiar un registru public din țara noastră. Toate informațiile din aceste documente sunt cu privire la imobile și terenuri, despre aparținătorii de drept a acestora, din fiecare localitate. Deci, cine are drepturile reale imobiliare pentru un imobil sau teren, indiferent dacă vorbim despre persoanele fizice sau juridice.

Cartea funciară pentru fiecare imobil sau teren este alcătuită din trei părți. Prima parte conține informații despre planul imobilului și descrierea acestuia. Cea de-a doua parte conține dreptul de proprietate și ultima este foaia de sarcini.

Vreți să vindeți un imobil sau un teren? Aveți nevoie de un extras de carte funciară

Orice persoană care vrea să vândă un imobil sau teren trebuie numaidecât să deschidă o carte funciară. Acesta este unul dintre cele mai frecvente cazuri pentru care este nevoie de un extras de acest gen - pentru procesele de vânzare-cumpărare.

Și este un lucru știut că atunci când vrei să vinzi orice fel de imobil sunt necesare atât de multe documente și notari implicați pentru a finaliza, conform legilor, procesul de vânzare. Puteți reduce din stres și din timpul petrecut pe drumuri dacă optați pentru un extras cf online.

Accesați site-ul extrascfonline.ro și completați doar formularul de comandă. Chiar din confortul propriei case veți rezolva una dintre task-urile în ceea ce privește vânzarea unui imobil, spre exemplu. Aveți nevoie de câteva informații la îndemână pentru a trimite corect formularul. Printre acestea se enumeră:

  • alegerea tipului de carte funciară dintre teren /imobil/ construcție;
  • numărul de pe cartea funciară/ cadastral/ topografic;
  • selectarea județului și a localității/satului.

Trebuie mai apoi introduse datele de facturare și veți primi prin e-mail extrasul cărții funciare.

Avantajele obținerii extrasului cf online

Dacă optați pentru obținerea unui extras cf online veți beneficia de prețuri excelente și chiar de o reducere pentru un al doilea extras. Printre avantaje se enumeră și faptul că trebuie doar să completați cu informațiile corecte și veți primi mai apoi email cu extrasul, fără alte complicații sau bătăi de cap.

Puteți accesa site-ul extrascfonline.ro pentru a afla mai multe informații. Plata se realizează exclusiv online.

Contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#extras, #cartea funciara online , #stiri financiare