Un astrofizician vorbește despre existența civilizațiilor extraterestre: Semne ale unei tehnologiei avansate în spațiu VIDEO

Joi, 24 Martie 2022, ora 01:12
7451 citiri
Un astrofizician vorbește despre existența civilizațiilor extraterestre: Semne ale unei tehnologiei avansate în spațiu VIDEO
Găurile de vierme ar putea fi locul unor civilizații extraterestre FOTO: Space

Fumio Abe, un astrofizician de la Universitatea Nagoya din Japonia susține că este posibil să fi observat deja semnele evidente ale existenței unei civilizații extraterestre în spațiu. Astfel, s-a putut observa o rețea de transport prin găurile de vierme în jurul universului.

Proiectul Galileo al Centrului pentru astrofizică Harvard & Smithsonian din Statele Unite este o nouă misiune care va vâna orice civilizație extraterestră în sistemul nostru solar și dincolo de el, potrivit BBC Science Focus.

Este posibil ca o civilizație extraterestră extrem de avansată să fi creat o rețea de transport prin găurile de vierme în univers, iar omenirea ar putea fi pe punctul de a o descoperi.

Deși este o teorie îndrăzneață și poate exagerată, totuși, Fumio Abe, astrofizician de la Universitatea Nagoya susține că este posibil să fi capturat deja dovezi ale unei astfel de rețele în observațiile existente făcute de sondele spațiale și de telescoape, dar ele s-au pierdut în marea de date recepționate, conform Futurism.

Acest lucru înseamnă că trebuie reanalizate observațiile vechi, care ar putea duce la descoperirea unor civilizații extraterestre în spațiu, așa cum se întâmplă cu programul SETI (Search for extraterrestrial intelligence), în desfășurare, din Statele Unite.

Mesaje extraterestre misterioase primite de astronomii americani: Nimeni nu se aștepta la așa ceva VIDEO

”Dacă găurile de vierme au raze cuprinse între 100 și zece milioane de kilometri și care sunt legate de galaxia noastră (Calea Lactee) și ele sunt la fel de comune ca stelele obișnuite, detectarea lor ar putea fi realizată prin reanalizarea datelor din trecut”, a spus Fumio Abe.

În termeni simpli, găurile de vierme sunt niște tuneluri teoretice (deocamdată) cu două capete în puncte separate în timp și spațiu. Deși ele nu încalcă teoria generală a relativității lui Albert Eisntein, încă nu avem idee dacă ele ar putea exista cu adevărat, cu atât mai puțin dacă o civilizație avansată ar fi capabilă să le producă.

Fenomen șocant anunțat de fizicieni renumiți: Există un alt univers, care merge înapoi în timp VIDEO

”Intrinsec instabilă, o gaură de vierme ar avea nevoie de un ”material” cu o gravitație respingătoare pentru a ține deschisă fiecare gură și de energie echivalentă cu cea emisă de o fracțiune apreciabilă de stele dintr-o galaxie”, arată BBC Science Focus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#existenta extraterestri, #gauri vierme, #tehnologii avansate, #civilizatii inteligente, #civilizatii extraterestre , #fenomen