Trupa Voltaj, atacata de mai multe vedete dupa Eurovision: Ne place mediocritatea si votam orbeste

Luni, 09 Martie 2015, ora 17:07
7162 citiri
Trupa Voltaj, atacata de mai multe vedete dupa Eurovision: Ne place mediocritatea si votam orbeste
Foto: Facebook/Voltaj

Nicio zi nu a trecut de cand Romania si-a ales castigatorii Eurovision Romania ca deja au inceput sa apara persoane care contesta faptul ca Voltaj va merge la Viena.

Printre vedetele nemultumite se numara, Oana Roman, Mihai Traistariu si Razvan Ciobanu.

"Luminita Anghel nu pleaca sa reprezinte Romania la Eurovision! Pentru ca in Romania de prea multe ori cel mai bun pierde! Am invatat eu de la tata ca aici la noi, daca inveti de nota 10 asta nu inseamna si ca vei primi nota 10! Ne place mediocritatea si votam orbeste piesa pe care o stim de la radio! Restul....adica vocea, prezentarea...etc, nu conteaza!", a scris Oana Roman Pe Facebook.

Eurovision 2015: VOLTAJ va reprezenta Romania

Fosta prezentatoare TV a adaugat ca din punctul sau de vedere Romania merge in Europa cu un mesaj care nu este bun, si anume acela ca "pleaca oamenii sa munceasca afara pt ca aici mor de foame!".

Ea a precizat ca ar fi trebuit sa fie alea o piesa cu un mesaj optimist, mai curat si cu mai multa valoare.

Mihai Traistariu a scris pe Facebook ca nu crede ca piesa celor de la Voltaj, "De la capat", va castiga.

"O piesa in limba romana pe mine, personal, nu ma duce cu gandul la castig. Mai ales la Eurovision. Totusi, Zdob si Zdub, cu 'Bunica bate toba' sau tipa din Serbia cu 'Molitva' au cantat in limba lor natala si au obtinut un super loc pe scena mare. Deci... se poate! Voltaj n-au fost in preferintele mele pe tot parcursul show-ului. Insa recunosc cinstit ca eu niciodata n-am nimerit castigatorul", a scris Mihai Traistariu pe Facebook.

Pe de alta parte, artistul contrazice laudele Oanei Roman la adresa piesei Luminitei Anghel, clasata pe locul doi in concurs.

"Am ascultat piesa inca inainte de a aparea pe Youtube. Era superba. Insa e prea baladoasa pentru vremurile astea. Eurovisionul poate fi castigat de o balada, nimic de zis. Dar parca o altfel de balada. Asta e o balada mai degraba pentru trofeul Mamaia ori Cerbul de Aur", a notat Traistariu.

Razvan Ciobanu a criticat la Antena Stars piesa castigatoare, iar dupa reactia fanilor Voltaj, care au fost nemultumiti de comentariile sale, el a facut precizari pe o retea sociala.

"Sa fac o precizare pentru fanii ofuscati Voltaj: ca si votant de Eurovision, ma simt inselat sa votez o piesa cantata in romana...ca mai apoi sa mi se spuna ca la Viena va fi cantata in engleza. Asta vine cam asa:propun unei cliente o rochie alba de mireasa...in ziua nuntii ii liverz una rosie. Chiar daca ea a facut probe la rochia alba...acu' fusei clar??!!", a scris pe Facebook Razvan Ciobanu.

Si profesoara de canto Dana Dorian a fost dezamagita de spectacolul de la Eurovision si a precizat ca unele persoane ar fi spus despre piesa trupei Voltaj ar fi plagiata.

"A fost cel mai bun show de comedie din toate timpurile. S-a cantat prost. Foarte prost. Au fost piese proaste. Macar nu s-au pierdut piese bune din cauza interpretarii. (...) Gurile rele au afirmat si ca piesa trupei Voltaj ar cam semana putin mai mult cu piesa trupei Delirious, 'I could sing of your love forever', dar daca divizia a avizat inseamna ca sunt doar gurilele rele", a spus Dana Dorian la Antena Stars.

A.G.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Voltaj criticati, #Oana Roman atac Voltaj, #Oana Roman Voltaj Eurovision, #Razvan Ciobanu Voltaj , #stiri Eurovision