Rusii sustin ca piesa Romaniei de la Eurovision este plagiat (Video)

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 15:40 24973 citiri
Foto: Facebook/Eurovision Romania

Piesa Romaniei de la Eurovision, "Yodel It" interpretata de Ilinca si Alex Florea, ar fi plagiata dupa o piesa din 2012.

Acest lucru este sustinut de o echipa de vloggeri din Rusia care a creat o compilatie cu mai multe melodii de la Eurovision care ar fi plagiate, arata Utro.

Astfel, melodia "Yodel It", spun rusii, ar avea o parte plagiata dupa melodia "Hall of Fame" al lui The Script cu Will.I.am lansata in 2012. Pasajul cu acuzatiile aduse Romaniei poate fi vazut la minutul 1,19 din clip.

Piesa "Perfect Life" cantata de Levina (Germania) ar fi inspirata din piesa "Titanium" a lui David Guetta lansata in 2011.

Despre melodia "Gravity" interpretata de Hovig (Cipru) rusii spun ca e plagiata dupa "Human" a lui Rag'n'Bone Man din 2016.

"Beautiful Mess", piesa Bulgariei interpretata de Kristian Kostov, ar avea parti similare cu "Apologize", Timbaland feat. One Republic (2007).

Si piesa "City Lights" a Belgiei si interpretata de Blanche este vizata de rusi, care spun ca e plagiata dupa "Eclat", cantata de Alexe Gaudreault (2016).

Nici italieni nu au scapat. Piesa "Occidentali's Karma" interpretata de Francesco Gabbani ar fi plagiata dupa "Chasing The sun", The Wanted (2012).

Iar melodia Serbiei, "In too deep", adusa pe scena de Tijana Bogicevic, ar fi inspirata din "Firework", cantata de Katy Perry (2010).

Marti seara a avut loc la Kiev prima semifinala a editiei 2017 a concursului Eurovision. Iata ce piese s-au calificat in finala. Romania va participa la a doua semifinala care va avea loc joi, 11 mai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News