Roxen va reprezenta Romania la Eurovisionul din 2021, dar cu alta melodie

Marti, 31 Martie 2020, ora 12:05 3348 citiri
Foto: Facebook/ Roxen

Televiziunea Romana a decis sa o sustina pe Roxen ca reprezentanta a Romaniei la editia din 2021 a Eurovision Song Contest, dupa ce evenimentul din anul acesta a fost anulat, in contextul pandemiei COVID-19.

In conformitate cu clarificarile aduse de catre organizatori, tarile participante la concurs au libertatea de a pastra reprezentantul desemnat pentru editia din acest an sau pot alege un alt artist.

Prevederile Regulamentului cu privire la melodia interpretata raman insa aceleasi, astfel incat respectiva melodie va trebui sa fie lansata public in 2021, arata un comunicat al televiziunii publice.

"Ne bucuram sa putem valoriza astfel investitiile de resurse in organizarea Selectiei Nationale 2020 si sa respectam, totodata, votul de incredere acordat deja lui Roxen", a precizat Liana Stanciu, sef al delegatiei Romaniei la Eurovision Song Contest, citata in comunicat.

Va canta alta melodie

La randul sau, artista a vorbit despre piesa ei selectata pentru editia de anul acesta a Eurovision, dar care nu va putea fi interpretata anul viitor.

"Imi pare rau ca regulamentul nu-mi va permite sa cant Alcohol You, o piesa la care tin foarte tare, pe care insa o voi canta ori de cate ori voi avea ocazia. Abia astept sa ne intoarcem la treaba si sa producem cea mai buna melodie pentru Eurovision 2021", a declarat Roxen.

La ora actuala, organizatorii Eurovision Song Contest si reprezentantii orasului Rotterdam mentin dialogul cu privire la posibilitatea gazduirii concursului din 2021. De asemenea, continua discutiile cu privire lansarea unui CD oficial, care sa includa toate piesele selectate pentru editia din 2020.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News