Romania cere un miracol sau e un miracol ca melodia participa la Eurovision?

Luni, 05 Mai 2014, ora 11:49
4534 citiri
Romania cere un miracol sau e un miracol ca melodia participa la Eurovision?
Foto: Mirror

Cotidianul britanic The Mirror se intreaba, referitor la melodia care reprezinta Romania la Eurovision, "Miracle" (miracol), daca Paula si Ovi asteapta un miracol, facand aluzie la punctaj, sau daca e pur si simplu un miracol ca piesa a intrat in concurs.

Trecand in revista participantii de anul acesta la Eurovision, The Mirror s-a oprit si asupra Romaniei. A enumerat concurentii de pana acum, mentionand ca, per total, prestatia noastra nu a fost una "minunata".

Ne-au salvat, in 2005, Luminita Anghel si Sistem, care s-au situat pe locul 3. Cat despre Cezar Ouatu, reprezentantul de anul trecut, acesta s-a descurcat "surprinzator de bine" cu "It's my life", care a ajuns pe locul 13, cu 65 de puncte primite de la "oamenii buni ai Europei".

"Cat despre piesa de anul acesta, nu ma pot decide daca (Paula is Ovi - n. red.) cer un miracol sau spun ca este un miracol ca aceasta melodie participa la concurs", scrie autorul articolului de opinie. "Nu e rau, dar nu e nici minunat", se mai arata in articol.

Eurovision 2014: Vezi care sunt tarile favorite si cum sta Romania

"Nu esti Loreen, asa ca nu pretinde ca esti si canta dupa puterile tale, fata. Ovi, nu mai tipa!"

In ceea ce priveste spectacolul adus pe scena de romani, acesta se aseamana cumva cu filmele francizei Saw: "cuvintele nu pot descrie adecvat ce se intampla. Pare ceva desprins din Saw - fara sa fie plin de sange si teroare - doar ingrozitor".

Paula si Ovi au prezentat videoclipul oficial al piesei de la Eurovision (Video)

O minge de foc ieftina, o femeie care pare plictisita de ceea ce face, asa poate fi rezumat spectacolul, mai noteaza autorul textului.

Este criticata si prestatia Paulei: "acea nota lunga este dureroasa. Nu esti Loreen, asa ca nu pretinde ca esti si canta dupa puterile tale, fata!", este sfatul dat de publicatie Paulei.

Si lui Ovi i se sugereaza deloc subtil: "Nu mai tipa!".

Despre piesa, in sine, The Mirror spune ca este foarte aproape de ceea ce inseamna clasic la Eurovision, "foarte, foarte aproape". Piesa nu este demna de Paula si Ovi, ci de un tribut adus 2 Unlimited, mai noteaza publicatia.

Paula si Ovi sunt cei care ne vor reprezenta la Eurovision, in mai, in Copenhaga. Finala are loc sambata, 10 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Paula Ovi Miracle Eurovision 2014, #Paula Ovi Miracle presa straina, #melodie Romania Eurovision critici, #Romania Eurovision 2014 presa straina , #Eurovision 2014