Paula Seling, despre momentul Conchita Wurst de la Eurovision: Isterie generala

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 14:49 8759 citiri
Foto: Facebook/Paula Seling

Favorita Paulei Seling la Eurovision a fost piesa Suediei. Cu toate acestea, cantareata care ne-a reprezentat la Copenhaga, alaturi de Ovi, are numai cuvinte de lauda la adresa Conchitei Wurst.

Paula Seling, marturisiri dupa Eurovision: Noi trebuia sa inghitim in sec

Chiar daca nu stie ce gen sa foloseasca atunci cand se refera la Conchita Wurst, Paula Seling a declarat pentru Adevarul Live ca "el sau ea a cantat foarte bine, iar cantecul este foarte bun".

"A fost foarte sigura pe ea, din punct de vedere muzical nu ai ce sa-i reprosezi", a spus artista, care ne-a reprezentat la acelasi concurs si in urma cu 4 ani.

"N-am vazut asa ceva niciodata!"

Paula Seling a dezvaluit ca a observat un fenomen foarte interesant, in premiera: "Atunci cand Conchita intra pe scena era isterie generala, similar cu hipnoza. Toata lumea era acolo, atragea toate privirile, energiile. N-am vazut asa ceva niciodata!".

Admitand ca e greu de redat atmosfera din sala, Paula Seling afirma ca "nu doar ca erau aplauze si era aclamata si sustinuta, ci erau manifestari: dadeau din picioare, scanda intreaga sala, era o isterie generala. Este clar ca a fost castigatoare absoluta".

"Este o persoana care isi asuma foarte bine personajul pe care l-a creat in urma cu patru ani si stie foarte bine cum sa il reprezinte. Este o profesionista foarte buna, am inteles ca a studiat si actoria, si asta se vede; stie exact ce si cand sa spuna. Asta denota o inteligenta foarte mare. Este, intr-adevar, o aparitie!", a declarat Paula Seling.

Potrivit acesteia, schimbarea in randul publicului, in ceea ce o priveste pe artista din Austria, a avut loc treptat pana la momentul Eurovision. "Am vazut o schimbare foarte mare in public. Valul de simpatie s-a dezvoltat pe parcurs", a declarat Paula Seling, care a fost martora a acestui fenomen.

Reprezentanta Romaniei vorbeste, in cazul Conchitei Wurst, despre "o ascensiune foarte rapida si foarte puternica".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com