Paula Seling, despre momentul Conchita Wurst de la Eurovision: Isterie generala

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 14:498643 citiri
Paula Seling, despre momentul Conchita Wurst de la Eurovision: Isterie generala
Foto: Facebook/Paula Seling

Favorita Paulei Seling la Eurovision a fost piesa Suediei. Cu toate acestea, cantareata care ne-a reprezentat la Copenhaga, alaturi de Ovi, are numai cuvinte de lauda la adresa Conchitei Wurst.

Paula Seling, marturisiri dupa Eurovision: Noi trebuia sa inghitim in sec

Chiar daca nu stie ce gen sa foloseasca atunci cand se refera la Conchita Wurst, Paula Seling a declarat pentru Adevarul Live ca "el sau ea a cantat foarte bine, iar cantecul este foarte bun".

"A fost foarte sigura pe ea, din punct de vedere muzical nu ai ce sa-i reprosezi", a spus artista, care ne-a reprezentat la acelasi concurs si in urma cu 4 ani.

"N-am vazut asa ceva niciodata!"

Paula Seling a dezvaluit ca a observat un fenomen foarte interesant, in premiera: "Atunci cand Conchita intra pe scena era isterie generala, similar cu hipnoza. Toata lumea era acolo, atragea toate privirile, energiile. N-am vazut asa ceva niciodata!".

Admitand ca e greu de redat atmosfera din sala, Paula Seling afirma ca "nu doar ca erau aplauze si era aclamata si sustinuta, ci erau manifestari: dadeau din picioare, scanda intreaga sala, era o isterie generala. Este clar ca a fost castigatoare absoluta".

"Este o persoana care isi asuma foarte bine personajul pe care l-a creat in urma cu patru ani si stie foarte bine cum sa il reprezinte. Este o profesionista foarte buna, am inteles ca a studiat si actoria, si asta se vede; stie exact ce si cand sa spuna. Asta denota o inteligenta foarte mare. Este, intr-adevar, o aparitie!", a declarat Paula Seling.

Potrivit acesteia, schimbarea in randul publicului, in ceea ce o priveste pe artista din Austria, a avut loc treptat pana la momentul Eurovision. "Am vazut o schimbare foarte mare in public. Valul de simpatie s-a dezvoltat pe parcurs", a declarat Paula Seling, care a fost martora a acestui fenomen.

Reprezentanta Romaniei vorbeste, in cazul Conchitei Wurst, despre "o ascensiune foarte rapida si foarte puternica".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News