Mihai Traistariu, despre prestatia lui Cezar la Eurovision: A cantat impecabil!

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 22:152704 citiri
Mihai Traistariu, despre prestatia lui Cezar la Eurovision: A cantat impecabil!
Foto: Arhiva

Mihai Traistariu, care a reprezentat Romania la Eurovision in 2006, a declarat duminica, dupa finala de sambata seara, ca reprezentantul nostru, Cezar Oatu, a cantat impecabil si ar fi meritat unul din primele zece locuri in clasament.

"Mi s-a parut perfect. Eu nu am ce sa-i reprosez lui Cezar. El a cantat impecabil, fara greseala. El este si asa un profesionist. Spectacolul lui a existat, nu a fost zero si nu putem sa spunem ca nu a venit cu show. El s-a prezentat la maxim, s-a pregatit", a declarat artistul pentru Mediafax.

"Mie imi place ca s-a preocupat si se cunoaste, deci nu s-a dus la plesneala cum s-au dus artistii de anul trecut sau din anii trecuti, adica s-au dus si ei sa fie prezenti pe scena. El chiar s-a preocupat. Mantia aia pe mine nu m-a deranjat deloc. Se vedea ca nu e rochie, se vedea ca e o mantie de imparat, de Dracula, cu tinte, cu diamante. Chiar si-a dat interesul.

Si echipa televiziunii si-a dat interesul. Mie mi-a placut momentul lui. Locul 13 nu e un loc rau, din 39 de tari sa ajungi in prima treime eu zic ca e ok", a comentat Traistariu.

In ceea ce priveste modul in care s-a votat, cantaretul a tinut sa remarce faptul ca "La noi vad ca anul asta a lipsit cu desavarsire ajutorul moldovenilor, iar Spania si Italia nu ne-au dat nimic. Nu ma asteptam", a mai spus Traistariu.

"Eurovisionul e foarte ciudat, nu mai conteaza nici vocea"

Din punctul sau de vedere, "Eurovisionul e foarte ciudat, nu mai conteaza nici vocea". "In niciun caz nu s-a facut de ras, a reprezentat tara cu cinste. Acuma mai tine si de trend. Piesa lui nu-i foarte moderna si aici a avut un minus. E o piesa mai clasica, nu s-a incadrat in tiparul de acum. Dar ea e construita foarte bine, are si un refren care se retine", a mai afirmat artistul.

In ceea ce o priveste pe Emmelie de Forest din Danemarca, care a castigat Eurovision 2013 cu piesa "Only Teardrops", Mihai Traistariu spune ca nu i s-a parut spectaculoasa, desi admite ca are niste "inflexiuni gen Shakira, a furat putin de acolo".

Traistariu a catalogat show-ul facut de Azerbaidjan, care a luat locul doi, ca fiind cel mai bun de la Eurovision 2013.

"Mi-a fost asa de mila de Bonnie Tyler..."

"Mi-a placut Ucraina ca voce mult si ca spectacol. Si Belgia mi-a placut. Mi-a parut foarte rau de Anglia si de Bonnie Tyler, care este o legenda. Mi-a fost asa mila de ea ca la cariera mondiala si la ce hituri are este pacat ca tineretul si lumea de azi nu mai dau un vot pentru ce a facut.

Anouk, la fel, putea si ea sa iasa mai in fata. Amandoua mi-au placut foarte mult (...) Dar iata ca lumea nu mai vrea vedete", a mai spus artistul.