Mesaj de sustinere de peste Prut: Ovidiu Anton mai are o sansa de a ajunge la Eurovision (Video)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 21:10 5835 citiri
Foto: Facebook/Ovidiu Anton

Ovidiu Anton, artistul care fusese ales sa reprezinte Romania la Eurovision, mai are o sansa sa ajunga la concurs, chiar daca tara noastra a fost eliminata din competitie din cauza datoriilor TVR catre EBU. Anton ar putea sa faca echipa cu artista care va canta pentru Republica Moldova.

Propunerea a fost lansata de postul public de televiziune Moldova 1, care a sugerat o colaborare intre reprezentantii Moldovei si ai Romaniei la concursul Eurovision.

Romania, exclusa de la Eurovision: Artistul care trebuia sa ne reprezinta duce scandalul la tribunal UPDATE

"Consideram ca este un precedent neplacut in raport cu o televiziune publica. Suntem solidari cu intreaga echipa TVR si ne exprimam parerea de rau pentru faptul ca echipele noastre nu vor fi in aceeasi sala, pentru a se sustine reciproc, avand in vedere spatiul cultural si valoric comun.

Odata cu acest mesaj de solidaritate, lansam si ideea unei colaborari dintre reprezentantii tarilor noastre. In acest context, il invitam pe Ovidiu Anton sa evolueze pe scena Eurovision alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Suntem convinsi ca cei doi pot face un duet de exceptie cu piesa 'Falling Stars' in semifinala 1 din 10 mai", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Romania a fost exclusa de la Eurovision in 2016

Romania a fost exclusa de la Eurovision 2016 din cauza datoriilor pe care TVR le-a acumulat in ultimii opt ani la European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News