Gazda Eurovisionului, aspru criticata pentru decolteu. Cum raspunde

Marti, 04 Martie 2014, ora 23:58
7696 citiri
Gazda Eurovisionului, aspru criticata pentru decolteu. Cum raspunde
Foto: Facebook/Nicolle Stanese

Nicolle Stanese, revenita in media dupa o absenta de noua luni, timp in care a dat nastere unui copil, a fost vedeta aleasa de TVR sa prezinte finala Eurovision. Aceasta nu a fost insa iertata de Iulia Albu, care i-a criticat tinuta din seara concursului ce a desemnat melodia ce ne va reprezenta la Copenhaga. Vedeta insa i-a raspuns prompt.

Iulia Albu a declarat, dupa concursul televizat, ca "Nicolle Stanese a avut in mod cert o aparitie extrem de neinspirata". Fashion designerul a calificat rochia albastra, cu dantela si semitransparenta in zona bustului, ca fiind nepotrivita contextului, scotand in evidenta "un detaliu pe cat de firesc, pe atat de nepotrivit a fi televizat".

Nicolle Stanese, prezentatoarea finalei Eurovision Romania

Concret, Iulia Albu s-a referit la bustul prezentatoarei, care inca alapteaza. "Spun nepotrivit, pentru ca locul unei femei care trece prin asta nu este pe ACEA scena", a scris ea pe contul sau de Facebook.

"Spun 'acest context', pentru ca eu as fi fost prima care ar fi aplaudat la scena deschisa o initiativa coerenta in a incuraja alaptatul", tine sa sublineze fashion editorul, care are o fetita, la randul sau.

"O femeie frumoasa care a ales o rochie extrem de nefericita"

Rezumand tinuta prezentatoarei si aerul intregii gale, fashion editorul a declarat: "Nicolle Stanese este o femeie frumoasa. O femeie frumoasa care a ales o rochie extrem de nefericita. Cam la fel de nefericita cum au fost si sanii sai, pierduti in acel decolteu. Cam la fel de nefericita ca intreg show-ul cu iz de rufaraie veche...

Costumele concurentilor au parut 'inchiriate' de la un second hand local, desi s-ar putea, din nou, sa supraestimez preocuparea organizatorilor pentru acest eveniment...".

Nicolle Stanese a simtit nevoia de a-i raspunde Iuliei Albu, insa a facut-o intr-o maniera ce se intalneste mai rar in showbizul romanesc: "Apreciez felul in care a analizat tinuta mea. Tin cont de orice critica sau sfat, pentru ca din absolut orice pot invata!".

Noua vedeta a TVR si-a incheiat postarea de pe Facebook in aceeasi maniera eleganta, garnisind-o si cu putin umor: "Multumesc, Iulia Albu! Ne 'intalnim' la urmatorul eveniment/proiect, fara sani turtiti. Promit".

Conversatia in mediul virtual a continuat intre cele doua, Iulia Albu raspunzandu-i lui Nicolle: "Frumos, elegant. Kisses (saruturi - n. red.), Nicolle!".

A.S.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Nicolle Stanese criticata tinuta Eurovision, #Nicolle Stanese rochie Eurovision, #Nicolle Stanese TVR, #Nicolle Stanese criticata Iulia Albu, #Nicolle Stanese Facebook , #stiri Eurovision
Comentarii
Poza holon
holon
rank 5
Cum s-a îmbrăcat, nu mă interesează,