Finala Eurovision Romania: Ordinea cantecelor din concurs

Duminica, 06 Martie 2016, ora 10:54 3717 citiri
Foto: Facebook/Eurovision Romania

Florena, cea mai tanara concurenta a Selectiei Nationale, va deschide seria de recitaluri din finala Eurovision Romania, iar Mihai Traistariu (care concureaza cu numele M I H A I) va canta in incheierea competitiei, duminica, pe scena de la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Ordinea intrarii in finala Eurovision Romania de pe 6 martie a fost trasa la sorti de catre concurenti, sambata seara, in cadrul emisiunii "Selectia Nationala Baia Mare", difuzata in direct pe TVR 1, TVR Cluj si online, pe www.tvrplus.ro.

Astfel, ordinea intrarii in concurs in finala Eurovision Romania este:

1. Florena,

2. Doru Todorut feat. Irina Baiant,

3. Dream Walkers,

4. Vanotek feat. The Code Georgian,

5. Ovidiu Anton

6. M I H A I.

In finala Eurovision Romania, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pentru scena de la Stockholm, dintre piesele ramase in concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimitand numarul de intrare in concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numarul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), numar valabil in retelele Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone, ori sunand la acelasi numar de telefon - 1200 si tastand numarul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 06, cu acelasi tarif (1 euro + TVA / apel), valabil in retelele Orange, Telekom si Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul "Start vot!" si se vor inchide dupa 60 de minute, la semnalul "Stop vot!".

Eurovision 2016: Au fost alesi cei sase finalisti

Finala Eurovision Romania poate fi vazuta in direct si in exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova, iar online, pe tvrplus.ro si eurovision.tvr.ro.

Concursul cantecului european se va desfasura, in 2016, la Stockholm, Suedia, in 10, 12 si 14 mai. In competitie s-au inscris 43 de tari, cu trei mai multe decat la editia precedenta. Romania va participa in a doua semifinala a concursului, cea din 12 mai, alaturi de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elvetia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel si Serbia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News