Eurovision Romania: O artista s-a retras - cine ii ia locul si ce canta (Video)

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 21:49 3204 citiri
Foto: Facebook/Eurovision Romania

Artista britanica Hayley Evetts, calificata in semifinala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2016, si-a anuntat retragerea din concurs din cauza unor probleme de sanatate.

"Cu mare tristete si regret va anuntam ca, urmare a unei accidentari serioase la genunchi, Hayley Evetts a fost sfatuita sa nu mai cante sau sa faca efort timp de sase saptamani.

Deoarece regulile concursului nu ne permit sa aducem un interpret care sa o inlocuiasca pe Hayley, nu avem de ales decat sa ne retragem piesa 'Brand New Day' din semifinalele Romaniei Eurovision 2016", a declarat Martyn Baylay, compozitorul piesei, citat intr-un comunicat transmis de TVR.

Au fost selectate 12 piese pentru Eurovision 2016 Romania - Care merita sa mearga mai departe? (Video)

Conform regulamentului, in locul artistului retras intra una dintre rezerve, in functie de notele obtinute din partea juriului. In aceasta situatie, trupa Gasca de acasa va concura in semifinala din 4 martie, de la Baia Mare, cu piesa "Tu esti povestea".

Selectia Nationala se va desfasura la Sala Sporturilor din Baia Mare in perioada 4-6 martie si va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

Potrivit comunicatului, la adresa eurovision.tvr.ro, se gasesc toate informatiile despre concurs, dar si noutatile din tara si din strainatate privind Eurovision.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News