Eurovision 2018: Peste 70 de piese au intrat in preselectie. Traistariu isi incearca iar norocul (Audio)

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 14:55 4030 citiri
Foto: Facebook/ Mihai Traistariu

Selectia Nationala Eurovision Romania a atras 72 de piese in cursa pentru un loc pe scena din Lisabona, unde se va desfasura competitia muzicala in 2018.

Feli, Jukebox, Mihai Traistariu, Alex Florea, Eduard Santha sau Xandra, dar si compozitori din strainatate - Suedia, Belgia, Italia, Spania si Republica Moldova se afla pe lista concurentilor din acest an, potrivit unui comunicat de presa transmis de TVR.

In preselectie s-au inscris multi artisti, inclusiv Mihai Traistariu, care in 2006 a reusit sa claseze Romania pe locul 4 in competitia muzicala.

Acesta si-a anuntat participarea la Eurovision pe pagina personala de Facebook.

"Dragi prieteni, iata piesa cu care vreau sa incerc la Eurovision 2018... Am mare incredere in ea!", a scris Traistariu pe platforma sociala.

De asemenea, si Alex Florea a intrat in preselectii. El a participat anul trecut la Eurovision, unde a obtinut pozitia a 7-a la finalul editiei, alaturi de Ilinca Bacila.

Selectia Nationala se va desfasura intre 19 si 21 decembrie, unde concurentii vor interpreta in fata juriului, care va decide semifinalistii.

Concursul se va desfasura anul viitor la Lisabona, cu semifinalele pe 8 si 10 mai si finala pe 12 mai, potrivit comunicatului citat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News