Eurovision 2017: Ce spun Ilinca si Alex despre locul ocupat de Romania

Duminica, 14 Mai 2017, ora 17:50
6878 citiri
Eurovision 2017: Ce spun Ilinca si Alex despre locul ocupat de Romania
Foto: Facebook Eurovsion 2017

Locul 7 ocupat de Romania la Eurovision 2017 este "un loc onorabil", crede Alex Florea, cel care a reprezentat tara noastra impreuna cu Ilinca Bacila.

Portugalia castiga Eurovisionul, Romania incheie pe 7 si Moldova pe podium!

"Ni se pare ca am luat un loc onorabil, tinand cont ca am fost printre favoritii publicului - insemnand locul cinci. Asta ne bucura foarte tare si pentru noi asta conteaza. Ni se pare ca am luat un loc foarte bun", a declarat Alex Florea, pentru trimisul special al Agerpres.

El a remarcat diferenta dintre votul juriului si votul publicului, acordate Romaniei pentru piesa "Yodel It!".

"Ni se pare un lucru extraordinar din partea publicului. E clar ca din partea juriilor am fost trasi in jos, iar asta s-a vazut, dar suntem extraordinar de multumiti pentru voturile primite din partea publicului, caruia trebuie sa ii multumim din suflet", a spus el, remarcand votul din diaspora.

In ceea ce priveste prestatia pe scena de la Kiev, sambata, Alex Florea, a apreciat ca "a fost cea mai buna ca energie".

"Poate au existat mici falsuri, dar asta nu mai conteaza. Conteaza ca publicul ne-a apreciat", a punctat el.

La randul sau, Ilinca Bacila a vorbit despre experienta de doua saptamani la competitia cantecului european.

"'Arata bine tot timpul!' Trebuie sa te machiezi tot timpul, ca mereu sunt camere - asta am invatat", a spus ea cu umor.

Ilinca a vorbit si despre faptul ca aceasta competitie a facut-o sa se maturizeze.

"A fost o experienta foarte frumoasa, dar in acelasi timp foarte grea, foarte dificila. Cred ca in astea doua saptamani m-am maturizat mai mult decat in ultimii doi ani", a spus Ilinca.

De asemenea, si ea a remarcat importanta votului publicului. "Consider ca la ce trebuie sa ne raportam este votul publicului, care este majoritar, iar daca in public am fost Top 5, este incredibil", a punctat Ilinca.

Portugalia, reprezentata de Salvador Sobral, a castigat Eurovision 2017 cu piesa cu "Amar Pelos Dois", in urma finalei ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Centrul International de Expozitii din capitala Ucrainei.

Portugalia a primit 758 de puncte. Romania - reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu "Yodel It!" - s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Eurovision Romania Alex Ilinca , #Romania
Comentarii