Eurovision 2017: Ce spun Ilinca si Alex despre locul ocupat de Romania

Duminica, 14 Mai 2017, ora 17:50 6770 citiri
Foto: Facebook Eurovsion 2017

Locul 7 ocupat de Romania la Eurovision 2017 este "un loc onorabil", crede Alex Florea, cel care a reprezentat tara noastra impreuna cu Ilinca Bacila.

Portugalia castiga Eurovisionul, Romania incheie pe 7 si Moldova pe podium!

"Ni se pare ca am luat un loc onorabil, tinand cont ca am fost printre favoritii publicului - insemnand locul cinci. Asta ne bucura foarte tare si pentru noi asta conteaza. Ni se pare ca am luat un loc foarte bun", a declarat Alex Florea, pentru trimisul special al Agerpres.

El a remarcat diferenta dintre votul juriului si votul publicului, acordate Romaniei pentru piesa "Yodel It!".

"Ni se pare un lucru extraordinar din partea publicului. E clar ca din partea juriilor am fost trasi in jos, iar asta s-a vazut, dar suntem extraordinar de multumiti pentru voturile primite din partea publicului, caruia trebuie sa ii multumim din suflet", a spus el, remarcand votul din diaspora.

In ceea ce priveste prestatia pe scena de la Kiev, sambata, Alex Florea, a apreciat ca "a fost cea mai buna ca energie".

"Poate au existat mici falsuri, dar asta nu mai conteaza. Conteaza ca publicul ne-a apreciat", a punctat el.

La randul sau, Ilinca Bacila a vorbit despre experienta de doua saptamani la competitia cantecului european.

"'Arata bine tot timpul!' Trebuie sa te machiezi tot timpul, ca mereu sunt camere - asta am invatat", a spus ea cu umor.

Ilinca a vorbit si despre faptul ca aceasta competitie a facut-o sa se maturizeze.

"A fost o experienta foarte frumoasa, dar in acelasi timp foarte grea, foarte dificila. Cred ca in astea doua saptamani m-am maturizat mai mult decat in ultimii doi ani", a spus Ilinca.

De asemenea, si ea a remarcat importanta votului publicului. "Consider ca la ce trebuie sa ne raportam este votul publicului, care este majoritar, iar daca in public am fost Top 5, este incredibil", a punctat Ilinca.

Portugalia, reprezentata de Salvador Sobral, a castigat Eurovision 2017 cu piesa cu "Amar Pelos Dois", in urma finalei ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Centrul International de Expozitii din capitala Ucrainei.

Portugalia a primit 758 de puncte. Romania - reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu "Yodel It!" - s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News