Eurovision 2016: Ovidiu Anton refuza sa ajunga la concurs gratie moldovenilor

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 07:34 3237 citiri
Foto: Facebook/Ovidiu Anton

Ovidiu Anton a fost invitat, luni, de postul public Moldova 1 sa participe la concursul Eurovision de la Stockholm alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac, insa romanul a publicat un mesaj pe contul sau de Facebook prin care refuza invitatia.

Postul public de televiziune din Republica Moldova a transmis, luni, o scrisoare prin care castigatorul Eurovision Romania 2016, Ovidiu Anton, este invitat sa evolueze in etapa internationala a concursului Eurovision Song Contest (ESC) alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac.

Mesaj de sustinere de peste Prut: Ovidiu Anton mai are o sansa de a ajunge la Eurovision

Mesajul de solidaritate a venit dupa ce Romania a fost eliminata, vineri, din aceasta competitie muzicala.

Romania a fost exclusa de la Eurovision in 2016

In replica, Ovidiu Anton a publicat un mesaj pe contul sau de Facebook prin care multumeste "fratilor" din Moldova.

"Ma inclin in fata fratilor nostri din Moldova, este un gest extraordinar, unic si nobil", spune Ovidiu Anton. "Pentru ca stiu cata munca este in pregatirea unui astfel de moment si cat de important este Eurovisionul pentru cariera unui artist, nu vreau sa afectez in vreun fel prestatia Lidiei, pentru care a investit atata energie. Este o piesa care i se potriveste de minune si oricat imi doresc sa fiu pe scena la care am visat, nu pot accepta sa o fac aducand riscuri pentru alti artisti", a mai scris Ovidiu Anton.

Interpretul mai precizeaza ca isi doreste sa cante la Stockholm piesa "Moment of Silence", pentru "toti, romani, moldoveni si pentru fanii Eurovision de pretutindeni".

In plus, Ovidiu Anton este invitat la spectacolul de pe 14 mai, care va avea loc la Chisinau si in cadrul caruia se va transmite finala ESC 2016.

Romania, exclusa de la Eurovision: Artistul care trebuia sa ne reprezinta duce scandalul la tribunal

Romania nu mai are dreptul de a participa la Eurovision 2016, a anuntat, vineri, European Broadcasting Union (EBU), din cauza datoriilor neplatite de televiziunea publica.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News