Paula Seling si Ovi canta pentru Romania la Eurovision 2014. Publicul a votat insa Vaida

Sambata, 01 Martie 2014, ora 23:25
37264 citiri
Paula Seling si Ovi canta pentru Romania la Eurovision 2014. Publicul a votat insa Vaida
Foto: TVR

Castigatorii etapei nationale a Eurovision 2014 sunt Paula Seling si Ovi. Ei ne vor reprezenta in luna mai la Copenhaga cu melodia "Miracle".

Cei doi au fost preferati de juriul format din Madalin Voicu, Alexandra Cepraga, Nico, Bobby Stoica si Nancy Brande.

Totusi, publicul o votase ca preferata pe Vaida, care a interpretat melodia "One more time".

Paula Seling & Ovi s-au luptat in finala cu Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renee Santana feat. Mike diamondz, Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Vaida si Marcel Craciunescu Sal.

Ziare.com a prezentat in format LIVE finala nationala a Eurovision.

23:31: Publicul a votat astfel: 7.509 pentru Vaida; 2.052 pentru Paula Seling si Ovi; 1.404 pentru Anca Florescu; 1.321 pentru Sal; 976 pentru Vizi; 774 pentru Stefan Stan si TeddyK; 711 pentru Renne Santana si Mike; 519 pentru The dAdA; 366 pentru Naomy; 215 pentru The Zuralia; 277 pentru Bere Gratis; 112 pentru Silvia Dumitrescu.

23:08: Paula Seling si Ovi mai canta o data melodia castigatoare, "Miracle".

23:07: "Se intampla miracole", a spus Paula Seling.

23:06: "Va multumim din suflet. Suntem onorati. Iarasi ati pus o povara mare pe umerii nostri. Speram sa va facem mandri", a declarat Ovi.

23:00: Eurovision Romania a fost castigat de Paula Seling si Ovi, in ciuda faptului ca preferata publicului a fost Vaida.

23:02: "Vreau sa va multumesc ca ati venit si ca noi continuam traditia. Ma aflu aici in calitate de muzician", a spus presedintele juriului, Madalin Voicu.

23:00: Juriul a fost format din Madalin Voicu, Alexandra Cepraga, Nico, Bobby Stoica si Nancy Brande.

22:57: Membra juriului Alexandra Cepraga a cazut pe scena Eurovision.

22:56: Preferata publicului este Vaida. Doar 50% conteaza votul publicului.

22:53: Concurentii vin pe scena pentru a afla votul publicului.

22:52: "Sunt foarte emotionata mai ales pentru ca din 1969 ma aflu pentru prima data pe aceasta scena unde va cant", a spus Luminita Dobrescu.

22:50: Talentata Luminita Dobrescu ne incata si cu melodia "Je ne regrette rien", un cover dupa celebra melodie a lui Edith Piaf.

22:43: Luminita Dobrescu, prima castigatoare a trofeului Cerbul de Aur, a urcat din nou pe scena dupa atatia ani. Ea interpreteaza melodia "Of, inimioara".

22:38: Proconsul ne mai incanta cu o melodie, "Esti fata pentru care cant".

22:33: Baietii de la Proconsul au venit la Brasov sa cante "Cerul", melodie care le-a adus si lor un astfel de trofeu.

22:29: Monica Anghel a castigat - in 1996 - Cerbul de Aur cu melodia "Spune-mi". TVR retransmite imaginile.

22:25: Gabriel Emil Cotabita anunta pe Facebook: "Asa cum era de asteptat, pe locul intai la public este Vaida!".

22:22: Corina Chiriac interpreteaza o noua melodie pe scena teatrului din Brasov.

22:21: In cateva momente vom afla cine ne va reprezenta la Eurovision 2014.

22:20: STOP Televot.

22:16: Pe scena a urcat Corina Chiriac, care a interpretat piesa "Inima nu fi de piatra".

22:14: "As vrea sa ne aducem aminte si sa facem din nou spectacole, evenimente culturale adevarate, pline de suflet. Sa fim fericiti ca daca n-au carnati, oamenii sa aiba frumusete si vor uita de carnati", a spus Stela Popescu.

22:12: Stela Popescu si prezentatoarea Eurovision au testat spectatorii sa vada cat de mult pot aplauda.

22:010: Un comentariu in stilul caracteristic plin de umor al lui Mircea Radu. "Am venit tarziu acasa si acum am dat la Eurovision, pe TVR 1. Am vazut pe unul care semana cu Kelemen Hunor cantand - dupa ce mi-am revenit din uluiala am realizat ca e tipul Ovi care canta in duet cu Paula Seling... Ma mai uit", a notat el pe Facebook.

22:07: Unii dintre concurenti isi roaga fanii pe retetele de socializare sa ii voteze. "Doamneeee, ce emotii!!!!! SMS 1267, cu textul 11. Multumeeesc!!!!", a notat Mirela Boureanu Vaida.

22:06: Exista si voci critice. "Nu am putut sa mai suport. Am crezut ca pot... dar m-am inselat amarnic. Am fost nevoit sa inchid televizorul dupa 20 de minute de chin. Acum imi dau seama de ce nu a vrut Universul sa ne lase in finala Eurovizion 2014 cu piesa 'Phaser'", a scris tot pe Facebook George Hora.

22:04: Si vedetele sunt in fata televizoarelor. "Am fost prezentator de Eurovision, preselectii nationale asa ca n-am sa ratez concursul din seara asta.E singurul proiect de divertisment pe care TVR-ul il mai are, din pacate. Aflu ca noul director al TVR vrea sa transforme televiziunea publica intr-una de dezbateri politice. Atat si nimic altceva. Cerbul de Aur, Mamaia, toate showurile de divertisment construite de Bocanet, Titus Munteanu sau Vornicu, toata istoria divertismentului TVR stearsa de angajati politici!

Cred in traditia divertismentului TVR mai mult decat in talk-showurile politice insipide, realizate de moderatori ingalati si angajati politic. Liana Stanciu va fi producatorul Eurovision de azi. Ma leaga amintiri vechi si dragi atat de Liana cat si de Eurovision. Si ma leaga doar amintiri crancene de talk-showurile politice tvr-iste din anii 90,partinitoare si murdare! Intoarceti divertismentul in TVR! E o sansa...", a scris Dan Negru, sambata seara, pe Facebook.

22:00: Votul va dura 30 de minute.

21:56: In timpul votului, TVR aminteste ca in 2014 se implinesc 46 de ani de la prima editie a Cerbului de Aur.

21:53: Emotii foarte mari pentru concurenti. Mai este din ce in ce mai putin pana vom afla cine pleaca in Danemarca in mai.

21:50: START Televot. Concurentii pot fi votati prin SMS la 1267 sau prin apel la 09001609XX (cu indicativul 01, 02, 03... 12, reprezentand ordinea intrarii in concurs). Fiecare concurent poate fi votat o singura data de pe acelasi numar de telefon.

21:49: Toate piesele au fost prezentate.

21:44: Ultimul care isi incearca norocul este Marcel Craciunescu Sal, care prezinta o piesa inedita, "Hardjock". Acesta a fost introdus in scena de Mircea Dinescu.

21:39: Urmeaza penultima piesa din concurs. Vaida canta "One more time". Cu Mirela, toata lumea era obisnuita in postura de prezentatoare TV si solista vocala a Teatrului de Revista "Constantin Tanase".

21:35: Intra in scena piesa cu numarul 10. De multi ani incearca sa ajunga aici, iar acum chiar a reusit. Naomy vrea sa castige Eurovision Romania cu melodia "Daca tu iubesti".

21:28: Stefan Stan a iesit castigator la Vocea Romaniei, insa acest lucru il va ajuta si la Eurovision? El canta alaturi de Teddy K melodia "Breathe".

21:24: Nepoata lui Carlos Santana, Renee, si Mike vor sa mearga in Danemarca cu "Letting go". Ii trimitem acolo? Renne vine din Mexic, iar Mike din Kongo.

21:19: A venit timpul ca pe scena sa urce o artista a vechii generatii. Silvia Dumitrescu canta "Fiorul iubirii", o piesa despre care a spus intr-un interviu acordat Ziare.com ca merita sa castiga, pentru ca "suna romaneste".

21:14: Anca Florescu, fosta colega de trupa a Nicoletei Luciu, ne incanta cu "Hearts Collide". Ce spuneti? Merita sa mearga in Danemarca?

21:09: Vizi Imre, fost concurent la Vocea Romaniei, ne prezinta "King if Girl". El este actor de meserie.

21:05: The Zuralia Orchestra canta pe scena teatrului din Brasov piesa "You Know".

20:59: The dAdA isi incearca norocul cu piesa "Unpredictable". Ramane de vazut cat de mult vor impresiona. Trupa este formata din patru baieti.

20:56: Atat Paula Seling si Ovi, cat si Bere Gratis au mizat pe spectacolul de lumini.

20:53: Numarul doi in concurs sunt baietii de la Bere Gratis. Ei incearca sa impresioneze telespectatorii cu melodia "Despre mine si ea".

20:52: Cei doi au smuls ropote de aplauze. Ei pot fi votati la 0900160901, insa abia dupa anuntul inceperii votului.

20:49: Primii care intra in scena sunt Paula Seling si Ovi, care interpreteaza melodia "Miracle". Cei doi sunt favoritii serii, multi voci spunand ca merita sa ne reprezinte tara in Danemarca.

20:47: Iuliana Tudor ii prezinta pe Paula Seling si Ovi.

20:46: Se apropie momentul in care concurentii isi vor prezenta piesele.

20:42 "Sa stiti ca o sa fac foarte mari gafe asta seara", a spus prezentatoarea Nicolle Stanese, mentionand ca are emotii foarte mari.

20:39: Pe covorul rosu si-au facut aparitia Stela Popescu si Corina Chiriac, alaturi de Luminita Dobrescu, prima castigatoare a trofeului Cerbul de Aur. Anul acesta se implinesc si 46 de ani de cand s-a oferit primul Cerb de Aur.

20:35: "Ma bucur ca TVR isi lanseaza grila aici si ca Eurovisionul are loc tot aici", a declarat primarul din Brasov, George Scripcaru.

20:34: Iuliana Marciu si-a facut si ea aparitia.

20:32: Printre cei prezenti la eveniment se numara si Mircea Dinescu. "Am ajuns si eu pe covorul rosu", a declarat acesta.

20:30: Cantecele finaliste sunt supuse jurizarii publicului larg, dar si votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca in cazul votului juriului.

20:26: Pentru desemnarea castigatorului, fanii pot vota prin SMS la 1267 sau prin apel la 09001609XX (cu indicativul 01, 02, 03... 12, reprezentand ordinea intrarii in concurs). Costul unul apel/SMS este de 0,3 euro + TVA.

De ce ar trebui sa castige melodia Silviei Dumitrescu finala Eurovision: Suna romaneste! Interviu

Editia din 2014 nu a fost lipsita de probleme, numerosi artisti care nu s-au calificat in finala au acuzat de TVR de diferite lucruri. Printre acestia se numara compozitorul Marius Popa, care a cerut televiziunii publice sa ii dea inapoi banii pentru inscriere - 200 de lei - pentru ca nu are certitudinea ca melodia sa a fost ascultata si analizata.

Mai mult, au existat voci care au acuzat Bere Gratis ca a fost o formatie favorizata, pentru ca sotia solistului Mihai Georgescu, Liana Stanciu, este sefa delegatiei Eurovision. Artistul a anuntat ca, daca se vor califica, unul din ei trebuie sa se retraga.

Un compozitor respins la Eurovision face o cerere neobisnuita catre TVR - cere televiziunii bani

Prima semifinala internationala va avea loc pe 6 mai, iar a doua pe 8 mai. Eurovision 2014 se va desfasura pe 10 mai.

Iata melodiile care se vor lupta in aceasta seara

Stefan Stan feat. Teddy K - Breathe

Naomy - Daca tu iubesti

Bere Gratis - Despre mine si ea

Silvia Dumitrescu - Fiorul Iubirii

S-au ales finalistii Eurovision Romania 2014: Naomy si Silvia Dumitrescu, printre ei

Anca Florescu - Hearts Collide

Vizi Imre -

Renee Santana feat.Mike Diamonz - Letting Go

Paula Seling & Ovi - Miracle

Ciudateniile de anul acesta de la Eurovision (Video)

Vaida - One More Time

The Dada - Unpredictable

The Zuralia Orchestra - You Know

Marcel Craciunescu Sal - Hardjock

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Eurovision 2014 finala nationala, #Eurovision 2014 finala, #finalisti Eurovision 2014, #melodii Eurovision 2014 , #Eurovision 2014