Eurovision 2014: Iata cine sunt favoritii caselor de pariuri

Sambata, 10 Mai 2014, ora 15:00
15225 citiri
Eurovision 2014: Iata cine sunt favoritii caselor de pariuri

Sanna Nielsen, care reprezinta Suedia cu piesa "Undo", este favorita caselor de pariuri pentru castigarea finalei Eurovision ce are loc sambata noaptea, la B&W Hallerne din Copenhaga.

Anul acesta concursul nu are un favorit care sa se detaseze clar, insa pariurile vizeaza cateva tari cu sanse mari la titlu. Pe locul al doilea, dupa Suedia, se afla spumosul personaj Conchita Wurst, creatia actorului austriac Tom Neuwirth. Conchita Wurst este o diva cu barba, care si-a implinit visul de a canta la Eurovision.

Paula Seling, desfiintata pentru tinuta de la Eurovision: Rusine! Rusine, TVR!

Cu o personalitate puternica si o voce aplaudata in semifinala a doua a concursului, Conchita Wurst nu duce lipsa de simt al umorului. Intrebata de un fan daca si Tom Neuwirth, creatorul sau, se gandeste sa participe la Eurovision, Conchita Wurst a raspuns: "Deocamdata eu sunt la Eurovision, iar in timpul asta Tom poate sa stea la hotel".

Favorita la titlu este, anul acesta, si Olanda, care este reprezentata de The Common Linnets, cu "Calm after the Storm". Pe locul al patrulea se regaseste reprezentantul Armeniei, Aram MP3, cu "Not Alone", urmat de Molly, din Marea Britanie si de reprezentanta Ucrainei, Maria Iaremchuk. Top 10 al pariurilor este completat de reprezentantii Ungariei, Danemarcei, Greciei si Norvegiei. Romania se claseaza, in acest top, pe locul al 16-lea.

Anul acesta este a treia oara in istoria Eurovision cand Danemarca este tara gazda a concursului. De data aceasta, spatiul destinat Eurovision este o imensa hala ce a fost santier naval, pe o insula din Copenhaga. Pentru acest eveniment, in interiorul halei a fost construita o imensa scena, pe o structura metalica de 40 de tone, care se poate modifica in functie de necesitatile show-ului artistilor.

Romania cere un miracol sau e un miracol ca melodia participa la Eurovision?

Notele juriilor de specialitate, din tarile participante, au fost acordate vineri seara, la a doua repetitie cu public, dar raman secrete, pana la anuntarea rezultatelor. Publicul din tarile participante la finala, al carui vot conteaza in egala masura, isi poate exprima preferintele in 15 minute, de cand prezentatorii galei vor anunta "Start vot!". Fanii din tarile participante pot vota prin sms, telefon sau aplicatia Eurovision, singura limita fiind faptul ca nu isi pot exprima votul pentru tara din care se afla.

In marea finala vor intra, in aceasta ordine: Ucraina, Belarus, Azerbaijan, Islanda, Norvegia, Romania, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franta, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elvetia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.

Finala de pe 10 mai a concursului, care reuneste participanti din 26 de tari, inclusiv Romania, reprezentanta de Paula Seling si Ovi, cu "Miracle", va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, incepand cu ora 22:00.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Eurovision 2014 finala favoriti, #Romania Eurovision 2014 , #Eurovision 2014