Eurovision 2013: Cine este Cezar, reprezentantul Romaniei

Duminica, 10 Martie 2013, ora 10:37
13016 citiri
Eurovision 2013: Cine este Cezar, reprezentantul Romaniei
Foto: Captura Youtube

Cezar Ouatu va reprezenta Romania la concursul muzical Eurovision 2013 de la Malmo, din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale.

Interpretul s-a nascut in Romania, intr-o familie de muzicieni si a inceput sa studieze pianul la varsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul sau muzical si a absolvit Liceul de Arta "Carmen Sylva" din Ploiesti.

Eurovision 2013: Cezar va reprezenta Romania

La 20 ani si-a descoperit vocea, respectiv timbrul unic si special. A absolvit cu nota maxima sectia canto clasic la Conservatorul "Giuseppe Verdi" din Milano, una dintre cele mai importante scoli de muzica din lume, potrivit site-ului Eurovision.

A castigat peste 10 premii internationale la cele mai importante concursuri internationale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o cariera de peste 10 ani in lumea operei internationale, cu spectacole in cele mai importante sali si teatre din lume.

Cezar a decis in decembrie 2012 sa abordeze genul pop opera, imbinand genul opera cu cel pop opera pe aceeasi scena, intr-un concept inovativ si original pe plan mondial.

In acest an, pe langa participarea la Eurovision, Cezar are in plan doua colaborari internationale de anvergura, cu tenorul italian Andrea Bocelli si cu soprana romana Angela Gheorghiu. Tot in 2013, Cezar va lansa un single compus special pentru el de legendarul muzician Vangelis.

Soprana Angela Gheorghiu l-a felicitat pe Cezar pentru castigarea selectiei nationale.

Cantareata a postat pe contul sau oficial de Facebook o fotografie in care alaturi de ea apare Cezar. Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: "Suflet, felicitari, dintotdeauna am crezut in tine si sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul si marii profesionisti au opinia mea! Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cezar castigator Eurovision 2013, #Cezar castigator Eurovision, #Cezar castigat Eurovision, #Angela Gheorghiu felicitat Cezar , #castigatori
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
Bravo Cezar. Exceptional. O voce superba si un dramatism de