Dupa esecul de la Eurovision, o cantareata de la noi a incercat sa se sinucida

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 21:34
9344 citiri
Dupa esecul de la Eurovision, o cantareata de la noi a incercat sa se sinucida
Foto: Facebook/Naomi

Dupa cateva esecuri in plan personal si profesional, care au culminat si cu respingerea de la Eurovision, o cantareata de la noi a incercat sa se sinucida.

Naomi, care locuieste de mai mult timp in Elvetia, a declarat joi seara ca este dezamagita de modul in care a decurs selectia la Eurovision Romania 2015 si ca nu a prins un loc printre artistii selectati in finala.

Ulterior, a baut clor, incercand sa se sinucida. Intr-o interventie telefonica la Antena Stars, transsexualul si-a explicat gestul.

Eurovision Romania: Voltaj si CEJ (ex Rednex), printre finalisti - Asculta toate piesele

"Am probleme cu mine. Ajungi sa traiesti departe de prieteni, trebuie sa accepti orice sacrificiu ca sa ai o imagine normala. Cand am vazut ca sunt atat de singura, profesional nu mai imi mergea... Acum sunt bine. Incerc sa ajung la un spectacol. Trebuia sa cant, dar nu sunt in stare. S-au adunat toate. Mi-as dori pentru tara mea sa aduca un artist bun. Nu eu. Eu sunt un artist si visez. Ma bucur pentru Ovidiu Anton. Nu sunt invidiossa.

Dar ce, despre Madalina Manole sau Malina Olinescu am crezut ca o sa faca vreodata acest lucru (sa se sinucida - n. red.)? Asa sunt artistii, mai sensibili. Am ajuns in halul asta ca mi-am permis sa judec niste oameni", a declarat Naomi.

Cantareata sustine ca a muncit "cel mai mult" dintre artistii din Romania.

"Daca nu am rezultate, eu decid ce sa fac cu viata mea. M-am zbatut la 101 festivaluri. Nu Eurovisionul a fost cea mai mare problema a mea. Aseara m-am saturat, nu am mai avut aer cand vezi ca toata lumea iti inchide usile.

Dupa emisia de aseara m-am simt prost si am ajuns sa fac asta (sa bea clor - n. red.). Am zis 'cum mi-am permis sa ajung in felul acesta, sa ma cert cu mentorul meu Ionel Tudor'. Dumnezeu ma iubeste. Nu mai vin in Romania, o sa imi vad de visurile mele. Fata care era aici a chemat politia. Astazi s-a intamplat totul, nu aseara", a mai povestit Naomi.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Naomi tentativa sinucidere, #Naomi esec Eurovision , #Romania