Cum s-au descurcat reprezentantii Romaniei la Eurovision in prima zi de repetitii (Video)

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 15:42
4131 citiri
Cum s-au descurcat reprezentantii Romaniei la Eurovision in prima zi de repetitii (Video)
Foto: captura video Eurovision Song Contest

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, au impresionat audienta inca din prima zi de repetitii pe scena de la Lisabona.

Spectacolul, pregatit in studiourile TVR, a impresionant audienta din arena - tinutele artistilor, scenografia, decorurile, jocul de lumini si vocea Cristinei Caramarcu, solista grupului, fiind apreciate de organizatori si de jurnalistii prezenti in press center.

"Mi s-a indeplinit o dorinta uriasa: am aratat si am cantat asa cum ne-am dorit, asa cum ne-am imaginat primul nostru moment pe scena Eurovision. Repetitia a iesit aproape perfect si suntem foarte optimisti inainte de semifinala", a declarat, in culise, Cristina, solista trupei "The Humans", potrivit unui comunicat de presa.

Dupa repetitie, regizorul Petre Nastase si Gabriel Scirlet, regizorul muzical, alaturi de artisti si Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei, au discutat in Viewing Room cu echipa tehnica a gazdelor detaliile show-ului.

Specialistii au tras apoi concluziile si au reglat ultimele amanunte, urmand ca vineri, 4 mai, sa aiba loc a doua sesiune de repetitii.

Delegatia Romaniei a avut un program foarte incarcat dupa sosirea la Lisabona, marti fiind programate repetitii, sedinta tehnica in Viewing Room, prima conferinta de presa, interviuri si sesiuni foto.

Trupa The Humans va realiza si o premiera la Eurovision, pe scena concursului urmand sa fie prezente 31 de personaje, au declarat artistii romani la conferinta de presa care a urmat dupa repetitii.

"Suntem incantati sa realizam o premiera la Eurovision, aducand pe scena concursului nu mai putin de 31 de personaje. Chiar daca regulamentul nu permite mai mult de sase artisti pe scena, noi vom realiza o premiera si vom fi, intr-un fel, mai multi. Spectacolul nostru include si 25 de manechine purtand masti care sugereaza depersonalizarea si riscul pierderii identitatii intr-o lume tot mai grabita si mai indiferenta, la care suntem martori in viata de zi cu zi.

Conceptul accentueaza mesajul piesei, care este unul de speranta si de incurajare. Vrem sa accentuam cat de important este sa te opresti, sa privesti in jurul tau si sa te bucuri de viata", au declarat artistii la conferinta de presa, potrivit comunicatului citat.

La editia din acest an a Eurovision, Nicu Patoi, Anca Lupes, Alexandra Cepraga, Gabriel Cotabita si Mihai Alexandru sunt expertii care vor acorda voturile juriului Romaniei in concurs.

Alaturi de juriile celorlalte tari participante in a doua semifinala, cei cinci membri vor vota pe parcursul ultimei repetitii, chiar in ziua show-ului televizat. In Marea Finala, vor vota toate tarile inscrise in concurs - 43 de jurii formate din 215 de membri de specialitate.

The Humans vor canta in cea de a doua semifinala Eurovision piesa "Goodbye", pe data de 10 mai, si intra in concurs cu numarul 2.

Artistii romani vor putea fi votati de admiratorii din diaspora la numarul 1399 prin SMS. Mesajul trebuie sa contina numarul de intrare in concurs al artistilor - "02".

Sub sloganul "All aboard", Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena de la Lisabona, reprezentantii celor 43 de tari inscrise in competitie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Ucraina, Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 si 10 mai si finala pe 12 mai, si va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+, incepand cu ora 22:00.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#the humans eurovision repetitii , #Romania