Avem videoclip pentru Eurovision! Cezar Ouatu a mizat pe imagine (Video)

Joi, 02 Mai 2013, ora 09:10
4415 citiri
Avem videoclip pentru Eurovision! Cezar Ouatu a mizat pe imagine (Video)
Foto: Facebook

Cu numai doua saptamani inainte de concursul Eurovision, ce se va desfasura la Malmo, in Suedia, Cezar Ouatu a lansat videoclipul piesei "It's My Life", aleasa pentru a reprezenta Romania in competitia muzicala.

Castigatorul selectiei nationale a dorit sa transmita si prin imagini mesajul piesei, care este unul cat se poate de simplu: "Este viata mea si o traiesc asa cum simt!"

Eurovision 2013: Cine este Cezar, reprezentantul Romaniei

Controversa legata de solistul si piesa care vor reprezenta Romania la concursul Eurovision 2013 a fost una destul de aprinsa. Pornind de la capacitatile vocale ale lui Cezar Ouatu, un contratenor semi-necunoscut, si pana la compozitia muzicala in sine, semnata de Cristian Faur, toate au fost trecute prin filtrul specialistilor, presei si publicului mai mult sau mai putin cunoscator.

Au existat, si exista inca, voci care sustin ca melodia "It's My Life" este sortita esecului, dar si pareri optimiste, care vad in originalitea piesei un mare atu.

CTP, despre melodia lui Cezar Ouatu de la Eurovision: O coimaneala - asculta cum il imita (Video)

Asa cum este firesc, si cum a facut-o si Romania in anii trecuti, piesa castigatoare trebuie insotita de un clip reprezentativ. Organizatorii din TVR au anuntat insa cu doua saptamani in urma ca melodia va fi ilustrata in concurs cu imagini din cadrul selectiei nationale, economisindu-se astfel 5% din bugetul general alocat pentru Eurovision.

In contextul problemelor financiare care macina TVR-ul, decizia a trecut aproape neobservata.

Lansarea de miercuri seara a videoclipului oficial si preluarea acestuia pe mai multe site-uri de profil reflecta, iata, o schimbare de atitudine a celor implicati in proiectul Eurovision. Odata cu aceasta, putem spune ca Romania va fi reprezentata de un "pachet" complet compus din piesa, videoclip si interpret.

Conceput ca un clip de imagine, filmuletul il are in plan principal pe Cezar Ouatu, un barbat lipsit de constrangeri, care isi traieste viata dupa propriile reguli. De la saltul cu parasuta, pana la cursa nebuna pe autostrada si flirtul estival, pe toate le incearca personajul libertin din videoclip.

Ca de fiecare data, parerile sunt impartite si in aceasta privinta, cel numit Cezar "The Voice" fiind deopotriva criticat, dar si laudat pentru prestatia sa.

Pentru a ajunge in finala Eurovision, Romania va trebui sa treaca de semifinala din 16 mai, unde va concura alaturi de alte 16 tari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#videoclip Eurovision Cezar Ouatu, #videoclip imagine Cezar Ouatu, #concurs Eurovision, #finala Eurovision, #selectia nationala Eurovision 2013, #Cezar Ouatu castigator Eurovision , #Romania