Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Eurovision Romania: Voltaj si CEJ (ex Rednex), printre finalisti - Asculta toate piesele

Joi, 12 Februarie 2015, ora 14:28
11502 citiri
Eurovision Romania: Voltaj si CEJ (ex Rednex), printre finalisti - Asculta toate piesele
Foto: Facebook/Eurovision Song Contes

Finalistii etapei nationale a concursului Eurovision au fost anuntati, joi. Printre acestia se afla Voltaj, CEJ (ex Rednex), Luminita Anghel si Aurelian Temisan.

Ziare.com v-a transmis in format LIVE TEXT anuntul finalistilor Eurovision Romania:

- Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca se poarta negocieri cu o trupa care a castigat deja Eurovisionul pentru a canta in finala nationala. Aceasta a adaugat ca si maestrul Tudor Gheorghe va prezenta un moment special la inceputul evenimentului.

- "Noi cantam in limba romana in Romania si daca vom castiga avem pregatita si piesa in engleza. In engleza piesa se cheama 'All Over Again'", a spus Calin Goia, Voltaj, dupa ce jurnalistii au intrebat de ce au ales multi dintre artisti piese in limba engleza.

- "Incep prin a va spune sa nu ne sustineti ca m-am saturat. Sa nu mai iasa vorbe", a spus Luminita Anghel.

- Tudor Turcu a declarat ca are mare incredere in piesa sa si cu siguranta va castiga, moment in care compozitorul Mihai Alexandru s-a amuzat spunandu-i ca nu va ajunge la Viena, pentru ca nu este modest.

- Liana Stanciu a precizat ca taxa de participare la concurs se va plati pana in luna aprilie. "Intotdeauna a fost platita la timp, desi s-a scris mult despre asta", a punctat ea.

- "Din acest moment primim contestatii timp de 24 de ore", a anuntat Liana Stanciu.

- Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a anuntat ca biletele pentru spectacolul de pe 8 martie se vor gasi pe Eventim si la Sala Polivalenta.

- "Juriul isi asuma ceea ce a facut. Nu este o componenta secreta. O sa il puteti intervieva pe 8 martie", a declarat Iuliana Marciuc. "Credem ca va fi un spectacol echilibrat", a adaugat aceasta.

- Supertrooper - "Secret place"

- CEJ (ex Rednex, din Suedia) "We were in love"

- Tudor Turcu - "Save Us"

- Voltaj - "De la capat"

- Rodica Aculova - "My light"

- Lara Leee - "Superman"

- Andrei Tudor si Luminita Anghel - "A milion stars"

- Ovidiu Anton - "Still Alive"

- Cristina Vasiu - "Nowhere"

- Blue Noise - "Love won't run away"

- Trupa Baietii - "Dragoste in lanturi"

- Aurelian Temisan si Alexa "Chica Latina".

- Au fost 94 de melodii. 79 s-au calificat. Celelate nu au avut dosarele complete, a anuntat Liana.

- Liana Stanciu anunta ca in acest an pentru prima data participa si Australia.

Reincepe isteria Eurovision: Nume surpriza la preselectii si ce urmeaza

Cei 12 artisti sau trupe se vor lupta pe 8 martie in finala organizata la Craiova si care va fi transmita in direct de televiziunea nationala.

TVR a anuntat, miercuri, ca incepand de duminica, 15 februarie, va difuza la fiecare sfarsit de saptamana pana pe 8 martie emisiuni dedicate evenimentului.

Eurovision 2015 va avea loc la Viena, Austria, in zilele de 19, 21 si 23 mai. Tara noastra va participa in prima semifinala a concursului, cea din 19 mai, alaturi de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, RepublicaMoldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria.

"Femeia cu barba" si "barbatul cu rochie": Conchita Wurst, duet cu Cezar Ouatu la Eurovision 2015? (Video)

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei si castigatoarea din 2014, si-a anuntat intentia de a canta in duet cu Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision in 2013.

Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
#finalisti Eurovision Romania, #finalisti concurs Eurovision, #finalisti Eurovision, #Eurovision Romania , #Romania