Scandal după alegerea melodiei care va reprezenta România la Eurovision: ”Nu vom avea nicio șansă în finală. Ne merităm soarta!”

Luni, 13 Februarie 2023, ora 10:10
5945 citiri
Scandal după alegerea melodiei care va reprezenta România la Eurovision: ”Nu vom avea nicio șansă în finală. Ne merităm soarta!”
Theodor Andrei va reprezenta România la Eurovision 2023 FOTO Facebook/ Eurovision

Theodor Andrei va reprezenta România la Eurovision 2023, cu piesa "D.G.T. (Off and on)", în urma finalei care a avut loc sâmbătă, 11 februarie.

Rezultatul votului a fost aspru criticat în mediul online, mulți români susținând că țara noastră nu va avea nici anul acesta nicio șansă în competiție.

După ce câștigătorul a fost anunțat și pe pagina oficială de Facebook a Eurovision, sute de comentarii au început să curgă, multe dintre ele venind din partea oamenilor dezamăgiți.

”Măcar putem sta liniștiți și fără emoții de pe acum că nu vom avea nicio șansă la calificarea în finală. Ne merităm soarta!”

”Doamne ferește, așa ceva!?..

Ne mai mirăm de ce suntem printre ultimii clasați, de ani și ani de zile, eu zic să nu?!..

Pe de altă parte, vreau să mai cred că genul ăsta de apariții nu este, totuși, mesajul unei întregi generații!..”

”O serbare cu buget 5 lei de persoană”

”O să se râdă copios la Liverpool”

”Nu avem șanse, din păcate. Nici cu vreo altă piesă, din circul din seara asta, oricum”

”Eurovision România din păcate a decedat.....odihnească-se în pace......veșnică pomenire....”

”Cât de jalnici am ajuns, ferească Dumnezeu, uite motivul pentru care Eurovision dispare pe zi ce trece din România, aici ma refer în sufletul la cei care iubim aceasta emisiune”

”CEA MAI PROASTA SELECȚIE NAȚIONALĂ!!! TVR1 Organizarea varză, aveau plicurile cu câștigătorii în ordine în mână și au citit aiurea, prezentatorii, audiența la pământ, niciodată nu am văzut să nu răspundă un “telespectator”!!!! PENIBIL!”

”Din ce în ce mai rău”

”O rușine de prezentare, ceva de toată jena. Și ce melodii, îți stă mintea în loc! Nu credeam că se va ajunge atât de jos cu selecția pentru așa un concurs. Poate nici Eurovision nu mai este ceea ce a fost odată!”

”L-ați scos de la circ? Ioc voce, ioc față comercială, ioc tot. Un nou fiasco de tip românesc; iar vom fi de râsul lumii la un așa zis festival care oricum s-a demonetizat demult. Rușine!!!!”

”O mare dezamăgire! Noi nu avem ce căuta la Eurovision, ne fac bucăți acolo!”

”Să ne pregătim de ultimele locuri cu așa piesă”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Mihai Trăistariu: ”Nu pot băga mâna-n foc că va culege voturi la Eurovision-ul mare”

Mihai Trăistariu a scris în mediul online că îl cunoaște pe Theodor Andrei de când era mic deoarece l-a mai jurizat la diverse concursuri muzicale. Cu toate acestea, nu este încrezător privind reușita lui în competiție.

”Pe acest băiat de 18 ani, numit Theodor Andrei, îl știu de mic. L-am jurizat când mergea pe la festivalurile-concurs și se remarca de fiecare dată prin originalitate, personalitate.

Mi-a cântat chiar și melodiile mele prin concursuri. A studiat de mic. A cântat de mic. Și pare foarte deștept. Și citit. Iar asta a devenit o raritate printre artiștii autohtoni. (…) Ca melodie, nu pot să zic că mă omor după rock-ul lui. Și nici nu pot băga mâna-n foc că va culege voturi la Eurovision-ul mare. Ar trebui împachetat foarte bine momentul lui ca România să intre în finală”, a scris Trăistariu.

Scandal uriaș într-o localitate din Dâmbovița. Au intervenit luptătorii SAS și s-au tras focuri de avertisment pentru a calma spiritele
Scandal uriaș într-o localitate din Dâmbovița. Au intervenit luptătorii SAS și s-au tras focuri de avertisment pentru a calma spiritele
Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit duminică, 28 aprilie, în localitatea dâmboviţeană Bălteni. Șase persoane au fost rănite, iar poliţiştii au fost...
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Alianţa Pfizer-BioNTech a fost dată în judecată, joi, 25 aprilie, de grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK), care acuză că cele două companii i-au încălcat patentele asociate...
#eurovision 2023, #Theodor Andrei, #scandal , #Eurovision 2023