Scandalul anului în handbal. Scene rușinoase la Europene cu adversara de vineri a României VIDEO

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 18:41 25853 citiri
Spania a învins Germania la Euro

Selecţionata Spaniei a învins echipa Germaniei cu scorul de 23-21 (11-10), miercuri, la Podgorica, în Grupa D a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2022, găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, rezultat în urma căruia cele două formaţii merg împreună în grupele principale, în dauna Poloniei.

Muntenegru, Spania şi Germania vor fi adversarele României în Grupa principală 2, din care mai fac parte Franţa şi Olanda. Româncele vor juca vineri împotriva Spaniei, de la 21.30.

Spania, care pierduse primele două partide, a avut iniţiativa în meciul decisiv cu Germania, a condus şi la patru goluri, 22-18, în cele din urmă s-a impus cu 23-21, scor care a scos din cursă Polonia, învinsă de Muntenegru cu 26-23.

Victoria la două goluri a ibericelor era singurul scenariu în care cele două echipe mergeau împreună în grupele principale, jucătoarele din Spania fiind avantajate în aceată situație de faptul că vor pleca în competiție cu 2 puncte (nu cu 0, dacă s-ar fi calificat alături de Polonia).

Ca urmare, handbalistele naționalei Spnaiei au făcut tot posibilul ca Germania să marcheze în finalul meciului direct, atunci când scorul era 23-20 pentru ele. Ibericele au renunțat să atace, aruncând mingea intenționat în aut, și s-au făcut că se apără în ultimul minut. Mai mult, o jucătoare a fost surprinsă bucurându-se atunci când Germania a marcat golul cu numărul 21, care a consfințit ”blatul” cu care Polonia a fost trimisă acasă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News