Non-combat la Campionatul European de handbal! Spania, adversara României, s-a bucurat la golul marcat de Germania

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 19:11 4696 citiri
O jucătoare din Spania se bucură după golul marcat de Germania

Polonezii sunt revoltați după finalul partidei Spania - Germania, care a consfințit eliminarea naționalei lor de la EURO.

Jucătoarele din Spania erau calificate la victorie, dar și-ar fi dorit să trimită în grupa principală și Germania, în dauna Poloniei.

Motivul? Dacă Germania se califica mai departe, Spania ajungea cu două puncte în grupa pricipală. Dacă se calificau polonezele, ibericele veneau cu 0 puncte.

Pentru ca primul scenariu să se întâmple, Spania nu trebuia să bată Germania la mai mult de două goluri. La 23-20, jucătoarele iberice au făcut tot posibilul să mai ia un gol și chiar s-au bucurat după ce nemțoaicele au reușit să marcheze. În ultimele secunde, doar au plimbat mingea la trecerea timpului, iar partida s-a încheiat cu scorul ideal, 23-21. Polonia era eliminată, iar Spania ajungea în grupa pricipală cu două puncte, așa cum și-a dorit.

În grupa principală II s-au calificat primele trei clasate din grupele C şi D, în care merg mai departe cu punctajele acumulate în meciurile cu adversarele care au trecut şi ele mai departe. Configuraţia clasamentului în grupa II este: Franţa (4 puncte), Muntenegru (4), Olanda (2), Spania (2), Germania (0) şi România (0).

România joacă primul meci din grupa II cu Spania, vineri, de la ora 21.30.

Finalul partidei Spania - Germania

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News