Zi plina, miercuri, la Bucuresti: O delegatie a PE, condusa de presedintele Antonio Tajani, discuta cu toti decidentii romani

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 23:42 3244 citiri
Foto: site Guvern (arhiva)

O delegatia Parlamentului European, condusa de presedintele PE, Antonio Tajani, are, miercuri, intrevederi cu seful statului, Klaus Iohannis la Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria si cu presedintii Legislativului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, la Parlament.

De la ora 11.00 delegatia Parlamentului European, condusa de Antonio Tajani, va fi primita, miercuri la Palatul Cotroceni, de catre Klaus Iohannis, conform agendei oficiale a sefului statului.

Pana atunci insa, oficialii europeni au mai multe discutii la Palatul Victoria.

De la ora 7.55, presedintele PE, Antonio Tajani si secretarul general al Parlamentului European, Klaus Welle, vor fi primiti de catre premierul Viorica Dancila, la Palatul Victoria, pentru un shake hand.

Conform agendei sefului Executivului, de la ora 8.00 va avea loc intrevederea Vioricai Dancila cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, urmand ca de la 8.30 sa se desfasoare reuniunea Conferintei Presedintilor Parlamentului European si a Guvernului Romaniei, tot la sediul Guvernului.

De la ora 10.15 oficialii vor face o fotografia de familie, iar de la 10.30 vor fi declaratii de presa comune ale premierului Viorica Dancila si ale presedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani.

Viorica Dancila va oferi si un pranz de lucru, de la ora 12.15 in onoarea presedintelui PE, Antonio Tajani.

Intalnirea de la Palatul Victoria are loc in perspectiva preluarii de catre Romania, de la 1 ianuarie 2019, pentru o perioada de sase luni, a Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Nu in ultimul rand, in intervalul orar 14.00-14.30, delegatia condusa de Antonio Tajani va avea o intrevedere cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

De asemenea, presedintele Antonio Tajani si liderii grupurilor politice din Parlamentul European vor participa la o dezbatere intitulata "Tinerii in dialog cu Parlamentul European", care va avea loc intre orele 16.30 si 18.00, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii