Viktor Orban respinge acuzatiile PPE: Sunt numai aiureli!

Joi, 13 Iunie 2019, ora 19:164522 citiri
Viktor Orban respinge acuzatiile PPE: Sunt numai aiureli!
Foto: Hepta.ro

Dupa ce si-a adus partidul in situatia de a fi suspendat din Partidul Popularilor Europeni (PPE), in urma acuzatiilor privind nerespectarea statului de drept,Viktor Orban nu se lasa si contraataca.

Intr-o nota de noua pagini, adresata fostului cancelar austriac Wolfgang Schussel si obtinuta de Politico, liderul ungar a catalogat acuzatiile popularilor drept aiureli.

"Imi pare rau dar sunt numai aiureli", a scris Orban ca raspuns la afirmatiile PPE conform carora "absenta unor simboluri europene pe cladirile institutiilor publice din Ungaria este de remarcat si un semn ca Fidesz nu imparte acelasi angajament european precum celelalte partide membre in PPE".

Schussel, alaturi de fostul presedinte al Consiliului European, Herman Van Rompuy si fostul presedinte al Parlamentului European Hans-Gert Pottering, este membru intr-un comitet special creat de PPE pentru a analiza situatia Fidesz.

Fidesz a fost suspendat din familia europeana PPE dupa o campanie finantata de stat impotriva presedintelui Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, membru PPE.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
ORCA
rank 5
Viktor nu merita nici macar un comentariu.