Un moldovean excentric cere UE capre pentru zoofili

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 15:33 3524 citiri

Asociatia "Moldova Mea" a inaintat o scrisoare catre seful Delegatiei Uniunii Europene in Moldova, Dirk Schuebel, prin care solicita ca Uniunea Europeana sa ajute Moldova cu capre de rasa pentru zoofilii moldoveni.

Liderul asociatiei, Fiodor Ghelici, care in trecut s-a mai remarcat daruindu-i premierului Vlad Filat un falus, potrivit presei moldovene, a motivat ca barbatii singuri din R. Moldova dezvolta deviatii sexuale.

Potrivit Info Prim Neo, Ghelici a spus, la o conferinta de presa, ca "in legatura cu obsedarea Parlamentului European fata de minoritatile sexuale din Republica Moldova, trebuie sa va comunicam ca am facut o monitorizare a vietii pe care o au persoanele cu orientare sexuala netraditionala in Republica Moldova si am constatat ca cei mai discriminati sunt zoofilii, care nu beneficiaza de niciun fel de ajutoare. Acesti oameni sunt cei mai nefericiti si nedreptatiti".

In opinia "excentricului" moldovean, barbatii ajung sa aiba relatii sexuale cu animalele pentru ca un numar mare de femei au plecat peste hotare. "Acesti barbati duc insuficienta de sex, iar lipsa de relatii sexuale provoaca nervozitate, betie, impotenta. Autoritatile centrale insa nu se preocupa de aceasta problema", a explicat Fiodor Ghelici. Potrivit acestuia, Dirk Schuebel a evitat sa vorbeasca despre zoofili atunci cand a insistat ca Republica Moldova sa adopte Legea antidiscriminare, care include si un capitol despre minoritatile sexuale.

Igor Caldare, membru al Asociatiei "Moldova Mea", a adaugat ca din lista minoritatilor sexuale zoofilii sunt cei mai nedreptatiti. "Dupa adoptarea acestei legi vor beneficia de ea nu 50% din populatie, cum a spus Dirk Schuebel, ci doar 4% dintre cetateni. O sa beneficieze de aceasta lege doar 1% dintre cei care s-au nascut cu aceasta orientare sexuala si 3% care pe parcursul experientei sexuale au ajuns in aceasta categorie".

Adoptarea Legii antidiscriminare este o conditie impusa de UE in dialogul pentru liberalizarea regimului de vize. Reprezentantii Bisericii au organizat mai multe proteste cerand ca aceasta lege sa nu ajunga sa fie votata de in Parlament. Proiectul de lege este acum la Guvern.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii