Premierul Finlandei a petrecut în club până la 4 dimineața, deși trebuia să stea în izolare. Ce a declarat ulterior Sanna Marin

Joi, 09 Decembrie 2021, ora 13:22 5155 citiri
Sanna Marin, premierul Finlandei FOTO Hepta

Sanna Marin, premierul în exercițiu al Finlandei, intrase în contact cu ministrul de externe al Finlandei, testat pozitiv la COVID.

Premierul finlandez Sanna Marin (36 de ani) a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 4 decembrie, într-un club de noapte din Helskinki. Martorii spun că a dansat până la 4 dimineața, alături de prietenii ei.

Nimic în neregulă, doar că Sanna Marin, conform recomandărilor emise de institutul de sănătate finalndez, ar fi trebuit să stea în izolare. Asta pentru că intrase vineri în contact cu ministrul de externe al Finlandei, care sâmbătă a fost testat pozitiv.

Sanna Marin și-a cerut scuze și a declarat că a primit mesajul prin care i se recomanda izolarea și testarea pe telefonul de muncă, pe care nu îl avea la ea.

"Am greșit. Ar fi trebuit să analizez situația cu mai multă atenție”, a spus Marin într-un interviu acordat miercuri seara postului public de televiziune.

Și alți miniștri au fost văzuți în locuri publice sâmbătă, în loc să stea acasă. Mika Lintila, ministrul pentru Economie, a mers la un meci de floorball dintre Finlanda și Letonia, iar ministrul apărării a participat la un dineu.

Și prim-ministrul Sanna Marin și ceilalți miniștri s-au testat duminică, iar rezultatele au fost negative.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Constant
rank 5
Doamna Marin este de origine romaneasca?
Constant
rank 5
Santa Klaus te va pedepsi pentru ca ai fost neascultatoare.