Ryanair, postare amuzanta cu referire la scandalul orgiei gay in care a fost surprins politicianul maghiar, promotor al familiei traditionale

Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 13:547223 citiri
Ryanair, postare amuzanta cu referire la scandalul orgiei gay in care a fost surprins politicianul maghiar, promotor al familiei traditionale
Foto: Facebook/ Ryanair (Arhiva)

Compania Ryanair a avut o reactie amuzanta in contextul scandalului din Bruxelles, dupa ce politia a descins la o orgie gay la care participau peste 20 de persoane, printre care si europarlamentarul maghiar Jozsef Szajer, promotorul familiei traditionale si un important aliat al lui Viktor Orban.

"Vreti sa plecati rapid din Bruxelles? Avem zboruri de la doar 14,99 euro (in acest caz nu recomandam locul de la geam", a scris compania pe Twitter, cu referire directa la un articol care arata ca europarlamentarul Fidesz a sarit pe geam si a incercat sa scape pe burlanul cladirii atunci cand politia a intrerupt partida de sex la care participau 25 de barbati.

Un euro deputat ungar al partidului premierului Viktor Orban a recunoscut marti ca demisia sa din Parlamentul European a avut legatura cu participarea la o petrecere clandestina la Bruxelles, despre care media au relatat ca a fost o "orgie", incalcand restrictiile anti-COVID aflate in vigoare, relateaza AFP.

In afara de nerespectarea masurilor legate de pandemie, Jozsef Szajer, in varsta de 59 de ani, este acuzat si de incalcarea legislatiei privind drogurile. El da asigurari insa intr-un comunicat ca nu a consumat droguri, dar recunoaste ca la fata locului politia a gasit pastile de ecstasy.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News