Ovidiu Raetchi: "In Republica Moldova asistam la inceputul unei lovituri de stat"

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 17:41 6136 citiri
Ovidiu Raetchi FOTO Facebook

Liberalul Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru aparare a Camerei Deputatilor, sustine ca in Republica Moldova se prefigureaza "inceputul unei lovituri de stat".

"In mod evident, in Moldova asistam la inceputul unei lovituri de stat. Schimbarea arhitecturii statului pentru a trece institutii esentiale, din senin, fara temei, in subordinea pierzatorilor din alegeri, reprezinta indicatorul unei lovituri de stat specifice oligarhiilor post-comuniste. Daca loserul Dodon isi va duce pana la capat intentiile, intr-o manifestare a obsesiei tipic bolsevice pentru controlul serviciilor secrete, Moldova va deveni un stat izolat si supus sanctiunilor lumii civilizate, unde institutiile sunt stabile si nu se plimba in functie de spaimele politicienilor. Probabil ca asta si urmareste loserul lipsit de fair-play Dodon", a scris Raetchi, pe Facebook.

In opinia sa, profesionistii din sistemul de securitate al Moldovei nu vor accepta, intelegand ca parcursul european al tarii este inevitabil.

"Dupa parerea mea, insa, profesionistii din sistemul de securitate al Moldovei nu vor accepta acest joc iresponsabil si vor respecta ierarhia constitutionala consacrata. Ei inteleg ca parcursul european al Moldovei e inevitabil - desi poate fi unul de lunga durata - si ca personaje precum loserul necinstit Dodon sunt la finalul relevantei politice", a completat deputatul liberal.

Avertisment din partea MAE: Rapiditatea cu care au fost adoptate in Parlamentul de la Chisinau modificari de amploare afecteaza statul de drept

Maia Sandu cere alegeri parlamentare anticipate. "Acest Parlament este impotmolit in coruptie"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com